Ovča vlna alebo celuloza?

Chceme zateplit podkrovie a nevieme sa rozhodnut. Ma niekto skuseňosti s ovcou vlnou? Nevieme sa rozhodnut medzi ovčou vlnou a fukanou celulozou co je podla vas rozumnejsie?
Odpovedať
@igorigi ovečka - ale cenaaaaaa
Odpovedať
@igorigi Ja by som teda nedaval vobec nic prirodne, lebo co sa nam nastahovalo roznej havede do umelej mineralnej vlny, si ani nechcem predstavit kolko by toho naliezlo do prirodnejsieho materialu ...
Odpovedať
Kamarat robi s ovčou vlnou a urobil mi naozaj dobru cenu respektive dal mi to za nakup. My sme boli rozhudnuty pre celulozu, ale na poslednu chvilu prisla tato skvela ponuka tak teraz nevieme ako sa rozhodnut. Ovecka je osetrena proti veskerej havede tak v tom by nemal byt problem. Myslite, ze mam ist do vlny?
Odpovedať
Profilova fotka
@igorigi určite ovčiu vlnu a nie celulózu... prečo ste boli rozhodnutý pre celulózu? aké výhody v tom vidíte? viete ako to bude vyzerať keď sa tam náhodou niekedy dostane vlhkosť?
Odpovedať
Pri prestudovany sa iba potvrdilo co mi hovorili znamy. Zaujalo ma to aj tym, ze je fukana. Mate snou skusenost?
Odpovedať
Profilova fotka
@igorigi panely na montované domy z Prievidze, vyvážané do Švajčiarska boli plnené ovčou vlnou.
Odpovedať
Profilova fotka
@igorigi Ak by ste mali záujem o kvalitné zateplenie skúste si kliknúť na náš web. Venujeme sa už viac ako 20 rokov fúkaným izoláciám. Dlhoročné skúsenosti z nás robia lídra na trhu. V prípade záujmu Vám pomôžeme navrhnúť vhodné technické riešenie Vašej konštrukcie a vypracovanie nezávetnej cenovej ponuky.
Odpovedať
Profilova fotka
@pivec "Škodcom" je úplne jedno, či sa ti nasťahujú do polystyrénu alebo do vlny. Ide o to, čo budete celý zvyšok života "čuchať" Vy. Nie som si istá či sú "škodci" naozaj tou najškodlivejšou vecou v dome 8-( Takže by som niekoho, kto prírodný materiál domov chce, neodrádzala takýmito hypotézami.... @igorigi My sme práve pri tomto istom uvažovaní, akurát sa prikláňam viac k ovčej vlne do šikmín. Pri vypĺňaní existujúcich dutín zase fúkanú izoláciu. Ako ste sa nakoniec rozhodli? A pre zaujímavosť - akú cenu nakoniec vybavili?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Dobrý deň, ako ste sa nakoniec rozhodli ak smiem vedieť? Ovčia vlna má veľmi veľa výhod, pomocou novej technológie spracovania sa z nej stáva kvalitná, cenovo dostupná a 100% prírodná izolácia. V prípade záujmu som tu, v blízkom čase aj ako profesionál. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ako ste sa rozhodli?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?