Oprava zateplenia

Ahojte. Koľko stojí oprava zateplenia. Konkrétne ide o to ze "majstri" co nám robili zateplenia to asi trochu odflakli a teraz budeme musieť volať niekoho na opravu. Bude to treba ukotvit poriadne. Potom asi zase sieťka a lepidlo. Stretol sa niekto s týmto? A aká je cena za natiahnutie fasády. Vdaka
Odpovedať
@luciaa15 zavolajte si tych majstrov, ktory vam to robili, reklamujte u nich
Odpovedať
Profilova fotka
@luciaa15 aký je vlastne problém ked píšete o dodatočnom ukotvení ?
Odpovedať
@hdanielh skusala som... Pan "majster" sa tvari ze vsetko je v poriadku, este to ani nedokoncili ale uz sa tam neunavuje ani prist. tahalo sa to dlho ale uz som sa vzdala a musim to dat opravit niekomu inemu. co som asi aj radsej.
Odpovedať
@matusakrobert ked robili zateplenie nedostatocne to kotvili, teraz mame obavu ze ked na t pojde este farba ze to moze vsetko spadnut.
Odpovedať
@luciaa15 Ako viete, ze nedostatocne kotvili? Nejako sa vam to odulo? Odpadlo nieco? Ja som daval na eps dosky rozmeru 1x1m podla technickeho listu len dve ecotwist kotvy a nie je s tým ani po 5 rokoch ziaden problem, lepilo sa to celoplošne lepiacou pur penou.
Odpovedať
@stowasser mali sme tam jedného majstra ktorý išiel okolo chytil sa toho a hneď povedal ze toto bude treba urobiť ešte raz. Poprezeral to na viacerých miestach. No neviem.
Odpovedať
To mate bungalov?
Odpovedať
Dajte to pozriet odbornikovy. Vsetko zalezi od vysky, pouzitych materialov atd. Moj plan co som aj zacal je lepit 250cm na pur penu bez kotvenia pripadne ukotvyn len rohy este sa poradim.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?