Nopova folia medzi domom a terasou ?

Ahojte, potreboval by som poradi ci mozem dat nopovu foliu medzi domom a terasou. Ci je to zbytocne. Dakujem za rady.
Odpovedať
Foto prikladam
Odpovedať
Môžeš čo len chceš... ale bude to zbytočné :-)
Odpovedať
@dedo758 tak diky moc :-) to som potreboval vediet. Tak ze nic nepokazim
Odpovedať
Profilova fotka
@missen radšej tam daj izoláciu
Odpovedať
@poliacik321 metrovka bude stacit ? Skusal som tam davat pol metrovku ta sa mi zdala mala. Pojdem to spravit cez tyzden .
Odpovedať
To je polmetrovka
Odpovedať
Profilova fotka
@missen myslel som izoláciu napr.styrodur.
Odpovedať
nopovka ti ma chranit bud hydroizolaciu, alebo napr styrodur i ked to nepotrebuje. Ty si tam dal kus plastu, ktory nebude plnit ziadnu ulohu.
Odpovedať
Pani, pridam sa s otazkou k terase. Mame uzku loggiu, ktora je meter a pol nad zemou. Chceme z toho spravit terasu. Dom sa bude zateplovat. Bude to robit niekto kto sa tomu rozumie, ale aj tak by som chcela vediet ako sa to zvykne robit z viac zdrojov. Terasa bude na stlpikoch, este nie sme rozhodnuti ci bude konstrukcia drevena, alebo vybetonovana a s dlazbou. Su nejake vyhody jednej alebo druhej okrem toho co sa nam viac paci? A hlavna otazka, ako s tym zateplenim? Ako to riesit aby ta konstrukcia terajsej loggie nebola tepelnym mostom? Nasla som rozne poradne kde ludia pisali ze im vznika plesen pod dverami na balkon, po zateplovani cinziaka stavebnou firmou a problem bol v nespravnej tepelnej izolacii. A ked uz oficialna firma to dodzube...Tak mam obavy aby sme neinvestovali tisice a potom plakali ze sme radsej mali nechat tak. Odrezat tu loggiu a zateplit a nejako potom robit terasu, alebo existujucu loggiu rozsirit alebo na loggiu davat konstrukciu terasy... Stale mi nie je jasne to zateplenie, ako sa s tym vysporiadat tak, aby to potom nerobilo problemy. Proste ako zaizolovat konstrukciu ktora je prilepena k domu. Cele sa to nejako zaizoluje aby nevznikli tep.mosty? Alebo ozaj radsej robit drevenu...
Odpovedať
@poliacik321 styrodur tam už je . tak ze nic robiť nebudem. Jedine tam navrtam este roxory nech drží pokope terasa. Dakujem za rady pomohli ste mi v dileme :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?