Materiál potrebný na zateplenie domu

Dobry den . Zateploval tu niekto v poslednom case ? Vie mi niekto povedat co vsetko budem potrebovat pri zateplovani? polystyter kotvy lepidlo atd? dakujem
Odpovedať
Sám si si už odpovedal.ešte štartocačky,sieťka, apo lišty,rohové lišty. Penetrácia a fasáda.
Odpovedať
@stefan352 Manzelka nech si vyberie zo vzorkovnika peknu fasadu a ty budes potrebovat penazenku a kluce od auta. A teraz vazne. Co ides zateplovat? Preco? Kolko?
Odpovedať
@matorado Ahoj.. To mi je jasne ze budem potrebovat peniaze . Rekonstrukcia domu. poptrebujem zateplit usetrit na vytapani.. Cca 200 m2 zvazujem od 150 do 180 cm hrubka izolantu
Odpovedať
@stefan352 hm 150-180cm izolácie - tak to bude iný pasív :-D asi tam je preklep No odporúčam ti systémové riešenia Baumit, Cemix a pod. A na farbe či farebnej omietke si daj záležať. Je kopu stavieb kde im farby vytiahlo. Voľ svetlejšie odtiene ako tmavé.
Odpovedať
@stefan352 :) Akurát minule som si tu robil prdel, že kto nedá 20cm polystyrénu, nie je "in", ale toto je úplne nový level :), ty si vlastne do izolantu vydlabeš izby, to aká revolučná myšlienka :), zachvíľu nám tu tie energetické podniky úplne skrachujú, 2 prdy a je prekúrené :).
Odpovedať
@beginner7 @andiablo a ja s mojimi 35cm som myslel, ze idem do extremu :-D :-D :-D
Odpovedať
@bozsky_kaja To ja mám len 8cm..., (v kľudnom stave) :))). Ale idem nadlepiť ďalších 8, som zvedavý na funkčnosť :).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?