Máte skúsenosť so zateplením s Thermosilit omietkou?

Ahojte Chcel by som vedieť Váš názor na použitie Thermosilit omietky. Neviem, či ide o nový produkt na trhu, alebo je to len názov niakej doteraz používanej a vylepšenej hmoty. Podľa mojích informácii sa to dá aplikovať priamo na stenu v hrúbke do 15 cm. Nie je potrebné použitie sklotext. mriežky a netreba ani omietať. Stačí naniesť vápennú farbu na túto vrstvu. Neviem, či sú tieto tvrdenia reálne, alebo len marketingové ťahy, ale mne sa to pripadá byť celkom dobrým riešením. Má s tým nikto skúsenosti? ďakujem!
Odpovedať
Všetky tepelné omietky sú veľmi drahé, preto si ľudia dávajú polystyrén.Ináč termoomietky sú veľmi kvalitné.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
Chcel by som vedieť ,ci ma niekto skúsenosti so zateplením s tepelnoizolačým materiálom Thermosilit.
Odpovedať
Vsetky tieto termo malty, omietky a natery su len mokrym snom pofidernych obchodnikov so slanou vodou. http://forum.tzb-info.cz/100160-therm...
Odpovedať
Je to asi dosť drahé a podľa mňa prácnejšie, ako zatepľovať izoláciou. Pochybujem o hrúbke 15 cm na stenu, bez kotvenia. Na videu pri hrúbke cca.5 cm, dávali štartovaciu lištu. Museli to miešať a striekať na viackrát, aby im to nespadlo. Skús nahodiť na stenu maltu o hrúbke 10cm, asi ťažko! Podklad musí byť dostatočne pevný a napenetrovaný a treba to kotviť! Pri zatepľovaní podľa noriem sa dnes uvažuje o min. 10 cm izolácii.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?