Máme zateplovať keramický strop?

Profilova fotka
Keramicky strop by mal udržat teplo.kto sa vtom vyzna.prosim poradte
Odpovedať
Profilova fotka
Samozrejme ,že ho treba zatepliť.
Odpovedať
Samozrejme. Aspoň 30 cm vlny.
Odpovedať
Votriem sa do temy, ak smiem. Tiez mam keramicky strop a chcem ho zateplit, lenze sa neviem rozhodnut. Ak by som zateplila strop vlnou, tak v lete bude v podkrovi nenormalne horuco a v zime zase prilis zima, musela by som na vlnu robit nejaku pochodznu vrstvu, kedze ten priestor chcem vyuzit na odkladanie veci, a k tomu uz teraz sa tam da pohybovat iba v "stoji skrcmom", co by sa pri zvyseni podlahy este zhorsilo. Ale, ak by som zateplila medzi krokvami, tak v zime budem zbytocne vykurovat cely priestor podkrovia, co mi pride ako plytvanie. Este by sa dalo spravit tak, ze by som zateplila strop od spodu, od plafonu a zakryla to sadrosom, ale tu by zase boli dvojite nadklady na zateplenie stropu. Tak babo rad, co robit.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
chcela bi som sa spitat chceme davat keramicky strop ale strop bude sluzit aj ako terasa z vonku ci to treba zatepli a ako za radu dakujem
Odpovedať
urcite treba strop zateplit. my sme sa nastahovali a nemali izolaciu, dom sa nedal vykurit. akonahle sa to zhora zateplilo, tak super. teplota stupla aj o 5 stupnov a udrzala sa pekne celu noc. cize urcite treba aj keramicky strop zateplit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?