Má význam nalepiť deku Parabit dvakrát na seba priečne?

Chystám sa udrieť na podlahové kúrenie. Pred tým sa chystám zaizolovať deku parabit V60 S35 má význam ho nalepiť dva krat na seba priečne ? po krajoch vytiahnuť cca 20 cm ? pod tehlou sa us nachadza 2 x Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Asfaltový oxidovaný pás Parabit V S35 je určen pro nejméně náročné aplikace. Jde o cenově nejdostupnější natavitelný pás typ S (svařitelný). Parabit V S35 je pás s oboustrannou krycí vrstvou oxid.asfaltu ≥1 mm (typ S). Nosná vložka je spřažená - skelná rohož typu V (vlies). Pás je charakterizován je nižšími mechanickými parametry (pevnost, tažnost, hřebíková odolnost), má nižší tepelnou stabilitou (ohebnost, stékavost). Použití: podkladní a separační pás vícevrstvých skladeb nepochůzných střech, výjimečně i jako parotěsný pás podkladní a pojistný pás pod skládané krytiny jednovrstvé skladby proti zemní vlhkosti vícevrstvé skladby proti podpovrchové vodě Je to síce po bratsky, ale predposledný riadok hovorí o použití.
Odpovedať
isiel by som minimalne do bitagitu..este lepsie ale radsej elastodek, ked tam ma byt podlahovka. v 1 vrstve, 2 mi pridu zbytocne..radsej 1 x kvalitny pas ako 2x priemerny..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?