Kto z Vas ako zateplil a cim?

bola by som rada, keby tu vzdy v jednom prispevku jeden uzivatel popisal co si vybral. teda z coho ste stavali plus hrubka, ci a cim ste zateplili steny, aj podlahu a strop, ake okna, mozno aj dalsie informacie - kolko M2 ma dom, aky typ strechy... Viem, ze sa tu na fore da velmi vela najst, ale tu by to bolo pokope a my stavebnici zaciatocnici by sme sa lahsie zorientovali a vedeli sa adresnejsie pytat, pozriet si albumy. potesili by ste ma, ak ste prispeli. dakujem.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@brusnatanecnica Drevostavba, steny a šikminy 40 cm vlny, strop 60 cm vlny, podlaha 25 cm EPS, okná s trojsklom Ug=0,6. Rekuperácia stála 2000 €, kúrenie elektrické 1300 €, ročne kúrenie stojí 180 €.
Odpovedať
Profilova fotka
@brusnatanecnica dom - bungalov ma 100 m2, porobetonove tvarnice hr. 30 cm, strop 46 cm vlna, podlaha 24 cm EPS, mury 20 cm sedy EPS, okna 3-sklo rehau geneo s vyplnenymi komorami izoláciou, zaklady zateplene 16 cm XPS, strecha valbova krytina Creaton futura, rekuperacia, podlahove vykurovanie, kondezacny plynovy kotol.
Odpovedať
Profilova fotka
Poschodovy dom z ytongu hr. 25 cm, fasada sedy EPS 35 cm, zaklady 15 a 35cm soklovou doskou, podlaha EPS 30cm, strop vata 75 cm, okna 3 sklo LUX geneo, rekuperacia sentinel kinetic B + solanka, elektricky kotol s teplovodnou podlahovkou.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?