Koľko vás vyšlo zateplenie domu?

Zaujima ma kolko vas vyslo zateplenie domu.Viem ze je to rozne podla velkosti domu, atd.len potrebujem nejake info,cim mame ratat. :-| Nas bungalov ma 12x13m.
Odpovedať
Profilova fotka
Moj stryko ma bungalov 9x13 zateploval polystyren 8cm a material ho vysiel na 700 e. Polystyren sietka kleber. Ale ceny si povybavoval v stavebninach. takze tak.
Odpovedať
ako pises, je to rozdielne vo velkosti domu, ale niekto moze mat taku istu velkost ako ty, ma iny pocet okien, dverí, pouzije inu hrubku eps (neviem aku mate v plane), zalezi ci si to robite sami, alebo vam to robi firma, za aku cenu sa vam podari zohnat material a podobne.... cena eps zavisi od hrubky, pozrite na nete, je vela moznosti, je z coho vyberat, zratajte si m2 vasho domu priemerna cena prace(zateplovania) od m2 je okolo 8 euro, s fasadou okolo 12 euro daj si urobit cenove ponuky konkretne na vas dom, potom sa ti bude najlepsie orientovat
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Profilova fotka
pri hr.8 cmm praca+material+fasada - 22€ od m2
Odpovedať
mna hrubka zateplenia 10 cm bungalov 13x8,5 neo polystyren cca 3200 eur
Odpovedať
nás vyšlo zateplenie cca 300 m2 na 7800 €. polystyren 16-20 cm, omietka silikon. Je to cena aj s lešením a prácou, materiál vyrobený na SK.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?