Je treba Porotherm 44 P+D zatepliť?

Treba porotherm 44 P+D zateplit?
Odpovedať
podla mna uz netreba zateplovat od 40 tehly ci uz porotherm alebo heluz, pretoze uz tieto tehly maju dobre izolacne vlastnosti
Odpovedať
http://pasivnydom.blog.cz/0905/dychan...
Odpovedať
Porotherm 44 P+D netreba zateplovať vyhodené peniaze, len nesmú byť fugy. Väčšie fugy vypeniť a omietnuť.
Odpovedať
y zatelujeme aj na radu skusenych odbornikov - davame korovoky obklad..A davame to nie koli kureniu v zime, ale koli prehrievaniu domu v lete ;-)
Odpovedať
Keď netreba zatepliť, tak aj v lete nebudeš mať prestup tepla.
Odpovedať
ferka511, prepac, nevyznam sa az tak dotoho, otec je od fachu a mnoho majstrov a spolahlivych kamaratov mu to odporucilo zateplit ;-). Nehovrim, ze budeme davat hrube obklady, len 3 cm korkovych platov (neviem ako to presne nazvat)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
nezateplit hovoria len ti ktori teoretizuju a nie su donuteni realne zit a platit ucty v takytch domoch. 8-( idem z koze vyskocit ked to musim citat. plno premudrelych teoretikov chodi na modrustrechu ale kazdy sa tvari ze neexistuje a vlastne nikdy nic nenapisal. ked ho poziadam aby nam preplatil ucty za energie. 8-( fakt treba aby sa kazdy zariadil sedliackym rozumom a ked mate pocit ze treba zateplit, zrejme Vam pri prepoctoch kvaziodbornik vysvetli ako netreba a netreba lebo vsak cisla..... treba povedat ze mate 300-400E zalohy za energie a potom uz sa nik netvari premudrelo a zacne aj trosku rozmyslat ci Vam nerozprava blbosti ]-(
Odpovedať
@kahanek666 Ak mate vela penazi zateplovanie je zbytocne =D =D. Niekedy je lepsie dat peniaze za kurenie ako napr. ist na dovolenku :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?