Je striekaná izolácia Gallostav kvalitná?

Zdravim, je podla vas Gallostav striekana izolacia dobra?Potrebujem blizsie informacie,dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@rosio Ano pan Gallo robi kvalitnu pracu, striekal susedovi novostavbu domu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
N
Odpovedať
Neodporúčam!! V Rk striekal autoservis ktorý pre zlú izoláciu vyhorel do tla. Používa najlacnejšiu poľskú penu s kategóriou horlavosti F, to je tá najhoršia.
Odpovedať
@frantisek0000 kategoria horlavosti F neexistuje... ak myslis triedu reakcie na ohen F, niektore peny su sice zaradene do triedy E, ale je to uplne jedno, ani tie by vyhoreniu nezabranili.
Odpovedať
@gashtaan áno, chybne som napísal, myslel triedu reakcie na ohen. Bola tam F-kova pena. Aky by bol rozdiel keby tam bola E-kova? Bolo by horenie pomalšie? Alebo aky by v tom bol rozdiel?
Odpovedať
@frantisek0000
Odpovedať
@frantisek0000 ako som pisal, pravdepodobne ziadny, ak uz sa poziar dostane k tak horlavej izolacii, je neskoro. Ochranu proti horeniu maju zabezpecovat ine materialy v konstrukcii. Ja nie som zastanca peny (hlavne kvoli tomu nechutnemu marketingu okolo nej), ale vyhlasenie, ze stavba zhorela "lebo polska pena" je jednoducho hlupost.
Odpovedať
@gashtaan videl som porovnanie horenia peny F a peny E, a bol to značný rozdiel. Eckova pena mala ovela horšiu vlastnosť zapáliť sa, a horenie bolo ovela pomensie. Zato Fkova pena horela ako papier. Na internete je takých videí veľa. Ja osobne mám sklenenú vatu, ale ak by som si daval striekanú izoláciu tak určite nie F-kovu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?