Izolovali ste si svojpomocne pivnicu?

Caute.Idem sa Vas opytat ci ste si svojpomocne izlovali pivnice??Je to tazke alebo to dokaze urobit i zrucny chlap??A ak ste mali nejakeho majstra kolko bral od m2???Dakujem za rady a tipy..
Odpovedať
Profilova fotka
Hydroizolácia je spolu so strechou z hľadiska pohody bývania určite jedným z najdôležitejších krokov počas výstavby alebo rekonštrukcie, odporúčam obrátiť sa na odborníkov, hlavne kvôli dobrému zaizolovaniu detailov (prestupov,...).
Odpovedať
Profilova fotka
ak chceš ušetriť tak si to zaizoluj kľudne svojpomocne, ja som si izoloval stenu do výšky terénu 1,7m sám a všetko je v poriadku stačí len poštudovať a poinformovať sa. A robil som to prvýkrát. Zbytočne vyhodené peniaze majstrovi ak máš na to čas a trocha zručnosti.
Odpovedať
Profilova fotka
Davam za pravdu petrovipb - uz velakrat tu mnohym ludom velmi dobre poradil, ozaj sa vyzna v stavebnych veciach. Tiez si myslim, ze ak sa to raz zle spravi, potom to clovek preplati niekolkonasobne. Hlavne, ak mate vysoku hladinu spodnej vody, potom aby ste nemali nuteny bazen. My sme si davali robit od majstrov, platili sme okolo 420/m2
Odpovedať
ešte tú srtrechu keď by si aj spravil sám ale izolácie spodnej stavby sú dodatočne skoro neopravitelné a keď tak so šialenými nákladmi
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?