Izolacia stropu.

Zdravim , chcel by som radu od skusenych do akej vysky dat vonkajsiu izolaciu Greywall 150. Ci staci do urovne vysky izolacie na venci, ktora bude 100-120mm, tak ako je to na obrazku, alebo ju potiahnut este nejakych 100mm az k stresnej folii a tam sikmo zrezat . Toto je prvy detail, ktory ma zaujima a je to strecha na vrchnom poschodi strop nebude pochodzny sklon strechy je 22stupnov. Dom ma este strechu aj okolo prveho poschodia a tam by som potom este pridal dva dalsie obrazky s detailami ,ktore ma zaujimaju.
Odpovedať
Stačí
Odpovedať
@dusko62 Potiahnite ho až ku strešnej fólii. Vidím tam jeden tepelný tep. most: na venci je položený väzník a jeho vodorovná časť nemá zhora tep. izoláciu.
Odpovedať
@blacksr Ospravedlnujem sa za neskorsiu reakciu, Presne pre ten t.m. som sa aj pytal ci to mam potiahnut az k tej folii. Tam ako sa spaja vodorovna cast nosnika s tou sikmou je este vlozeny taky vyplnovy medzikus a vsetko je to spojene stycnikovou doskou , cize je to akoby jeden kus dreva od venca k folii. Preto, ak by som to potiahol az k folii, by som mohol este medzi vezniky pridat aspon po obvode venca dalsiu izolaciu v sirke trebarz 50cm a hrubke 100-120, a bolo by nad tym vencom 200-240 s presahom do vnutra nejakych 20cm.
Odpovedať
takto nejako to aj ja budem riešiť ale súhlasím s blacksr,potiahnúť k strešnej fólii a zarezať do sklonu strechy.Len navyšše by som chcel zatepliť ešte aj nad vezník a urobiť záklop a tam budem musieť urobiť nejakú pomocnú konštrukciu,takže raďte ako najjednoduchšie to urobiť..:-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?