Isocell alebo vata

Vedel by mi niekto poradiť, či je lepšie použiť na zateplenie drevostaby fukana izoláciu ISOCELL alebo klasika vata.Je naozaj lepší ISOCELL ako vata?Ma s isocellom niekto skúsenosti?Neviem sa rozhodnúť s vatou mám skúsenost s isocellom nie.Len som počula že sada a že po navlhnuti nestráca svoje izolacne vlastnosti ako vata.Je pri isocelli vôbec nejaka úspora na vykurovani resp.návratnosť?Ďakujem
Odpovedať
Vatu neuložíš všade presne bez medzier.Vždy sa nájde nejaké miestečko nedokonale urobené.Isocel sa dostane všade rovnomerne a je to pomerne rýchlo urobené.Vatu si môžeš aj sama urobiť :-) Ja som dával celulózu a ta zatiaľ nesadá.Ani známemu v šikmej streche po 10 r. nesadla.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Ak máte záujem o kvalitné zateplenie Vášho domčeka, kliknite na náš web, pomôžeme Vám s technickým riešením a výberom tej správnej tepelnej izolácie. U nás získate nielen dobrú cenu, ale aj naše viac ako 20 ročné skúsenosti s fúkanými izolácia a prémiovú 20 ročnú záruku priamo od výrobcu na fúkanú celulózovú teplú izoláciu CLIMATIZER PLUS. Váš špecialista na fúkané izolácie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?