Hydroizolacia sokla - hydroizolacna malta alebo tekuta izolacia

Prosim vas vedel by mi niekto poradit aku hydroizolaciu pouzit pod XPS ktory bude lepeny na sokel? Premyslam natiahnut jednak na DT tvarnicu, platnu a necely prvy rad Ytongu nejaku hydroizolacnu tesniacu maltu ako napr. Ceresit CR 65. (http://www.ceresit.cz/systemy/utesnen...). Ako druhu alternativu vidim natriet DT tvarnice, platnu a aj prvy rad ytongu tekutou izolaciou Den Braven Disper DN. Avsak tu nemam jasno ci je mozne tym natriet aj ytong. Cim dlhsie nad tym spekulujem tym je to horsie. A samozrejme aby na to chytilo nejake lepidlo pripadne PU pena, ktorym/ktorou chcem lepit to XPS-ko. Ako by ste v tomto pripade riesili hydroizolaciu vy? Dakujem za kazdy podnet.
Odpovedať
@rmu ahoj ja som to riesil vyrobkom od Basf tusim izol z je to hydroizolacia co sa natahuje hrebenom priamo na xps . Ytong aj dt je treba napenetrovat.
Odpovedať
Ja som pouzival tiez vyrobok od Basf, co pise kolega vyssie. A mam to natiahnute aj na prvej rade Ytongu. V mojom fotoblogu to trochu vidiet. Keby sa to urobilo klasickym lepidlo tak by ste neprerusili vzlinanie vlhkosti.
Odpovedať
Profilova fotka
@rmu žiadnu
Odpovedať
@danculd Cize natierane len od platne hore. DT-cka ste nicim nenatierali na tie sa rovno lepilo XPS-ko.
Odpovedať
@rmu Ano, presne tak.
Odpovedať
my sme dávali klasicku hydroizoláciu tzv.IPU.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?