Eps 30cm. kde kupit?

Zdravim, kde by som kupil eps hruby 30cm a v tych velkych formatoch? tu v poprade na mna pozeraju v stavebninach ak na zjavenie.
Odpovedať
@salamawec Skus priamo vyrobcu, mozno ti poradi kde https://polyform.sk/kontakt/kontaktne...
Odpovedať
@salamawec cez stavebniny objednane na mieru od vyrobcu. Dovezene som to mal priamo od vyrobcu, nie zo stavebnin. Aspon mali menej prace s rezanim.... takze problem by si nemal mat.
Odpovedať
naco ti je EPS 30cm?
Odpovedať
@atak77 na dom
Odpovedať
pytal som sa polyformu,hned odpovedali. takze teraz obeham stavebniny. Dakujem za rady. Polyform dobry pomer cena kvalita?
Odpovedať
@salamawec nemyslel som si, ze sa take lepia ... ja mam 20cm EPS a to davali dve vrstvy po 10cm
Odpovedať
Rozhodne dve vrstvy a prekladat spoje.
Odpovedať
Profilova fotka
@atak77 da sa aj tak, ale "cistejsia" a rychlejsia robota je v jednej vrstve... ako chce @salamawec
Odpovedať
@salamawec ja som priamo kontaktoval polyform (tiez 30cm), nech mi poslu cenovu ponuku , cenova ponuka prisla s cenou lepsiou ako mali vsetky stavebniny ,ktore som obehal , len som to musel kupit cez stavmat , pouzitim cenovej ponuky z polyformu . Cenova ponuka od stavmatu bola vyssia o 2 eura na m3.
Odpovedať
@kejsix wow a to načo je dobré? Keď da format 2x1 m tak tých spojov je o dosť menej...a minul by 2 x toľko lepidla - peny + o dosť viac roboty.... Veď spoje riadne vypeni pred stietkovanim, prebrusi a je pokoj...
Odpovedať
@14054 O dosť menej, a keby prekladal tak žiadny ;-) Ako každý nech si robí ako uzná za vhodné, ale ak mám dať 300mm tak to rozhodne nedomrvím penenými spojmi :-D
Odpovedať
@kejsix a cim chces lepit tu druhu vrstvu EPS?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@salamawec Ahoj určite sprav Dve vrstvy a prekladaj. My sme tak robili najprv sme dali 100 a potom 200. Všetko sme lepili na penu ale mali sme problém zohnať kotvy (resp. boli strašne drahé) tak sme ich nakoniec zapúšťali do polystyrénu, dávali sme 30-tky. Všetky špáry sa poctivo penili aj v prvej aj v druhej vrstve. A v stavebninách tiež na nás čumeli ako vyorané myši že chceme dávať 300.
Odpovedať
@3petka neradte blbosti prosím vás...veď len peny minie 2 x toľko a efekt nulový...od hrúbky 20 cm do výšky 7 metrov sa kotviť nemusí...jedine miesta kde pôjde obklad + pancierovu sieťku
Odpovedať
@romanc diki za radu
Odpovedať
@14054 neviem kto radí blbosti keď samotný polystyrén sám o sebe niečo váži. A tej peny tam ide fakt minimum. A ak si niekto robí dom, a myslím že to nerobí len na pár rokov ale na celý život tak by som povedala že si to urobí zodpovedne.
Odpovedať
@topfield ... hovorim, ze by som prekladal spoje a nespoliehal sa pri takej hrubke na jednu vrstvu a zapenene spoje... asi som sa zle vyjadril
Odpovedať
ten polystyren sa neda odtrhnut od steny , pena ide z 5 stran tabule , pri lepeni na lepidlo napr duocontact lepidlo ide iba na stenu , preto sa musi kotvit. Takto na penu je to ako monolit v jednom kuse . Ked pena zatuhla, nebolo mozne odtrhnut eps tabulu od steny bez poskodenia samotnej tabule.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?