Detail zateplenia

Ako mám teraz riešiť zateplenie? myslel som, že by som od spodu na túto väzbu dal ešte naprieč nejaké laty 5x10 cm, a medzi tieto a medzi tú väzbu dal izolaciu a pod ňu parozábranu a SDK, viete mi niekto odporučiť iný spôsob? tej izolácie pôjde 32, takže 10 medzi laty, 12 medzi väzbu a zvyšok navrh.
Odpovedať
@kukubko : krokvovy nadstavec od rigipsu - spustis to az o 16 cm nizsie. na to nalepsi parozabranu. Prichiti zavesy pre profily a das sadrsos. Bude tam medzera medzi sadrokartonom a parozabranou na elektriku, bodovky a pod. a mozes pouzit parozabranu s reflexnou hlinikovou vrstvou. Izolacie by som tal aspon 40 cm a viac cm. s labdou aspon 0.036. Zlozenie 16+ 12 medzi vazbu a aspon 16 nad, a mas 44 cm
Odpovedať
jeden nadstavec stoji cca 1.4 Eura... malo by to byt od seba maximalne 0.5 x 1 m
Odpovedať
sorry za preklepy, samozrejme prichytit a pod... ;)
Odpovedať
a co takto? http://kuchyne.dumazahrada.cz/zabava/...
Odpovedať
možno sa blbo spýtam ale ako sa dá dať nad väzníky vrstva izolácie keď z nej vystupujú tie vertikálne a diagonálne podpery? či sa izolácia kladie len popri nich a tá ju kvázi pretína?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@mr79 nemate nahodou foto ako vyzera ta konstrukcia realne? na rigipse je technicky list: http://www.rigips.cz/data/konstrukce/... ale predsa len si to clovek vie lepsie predstavit ak to vidi realne viem ze tie nadstavce ideu na roztec max 1x0,5m , predpokladam ze ich je potrebne davat od rohu miestnosti - aby boli aj po okrajoch steny...
Odpovedať
@otec87 mozno nieco mam len odpisujem z telefonu. Ked sa dostanem za notas pohkadam. Ale ten technicky je dostatocny. Daval com to prodte na vsetky tramy, ti e bolo cca 96-100 cm od seba a kszdych 50cm. Minul som asi 270 ks. Asi 20-30 mi zostalo. Inak na slovensku kus cca 2 eura s min.zlavou, ja som si to doniesol z cidch tusim po 35 kc alebo tak nejak.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?