Cena pokladky hydroizolacie Ipi

Profilova fotka
Dobry den, chcela by som poradit, kolko moze stat pokladka Ipi , cca 180m2. Myslim robota, bo material platime podla blockov. Dakujm
Odpovedať
1
2
@sussie259 ja som si to na jesen robil sam, cca 145 m2. cca 2 hodiny zabralo penetrovanie betonovej dosky. cca 4 hodiny sme to potom dvaja natavovali (obidvaja kancelarske krysy - je to robota aj pre lavorukych). Ked to zratam dokopy, bolo to asi 10-11 clovekohodin * max 5-8 € = to naco sa pytas.
Odpovedať
Profilova fotka
@gazzz daaakujem. My sme si to dali urobit, ale murar sa neozval kedy to pride robit, mal prist buduci tyzden a vcera vola, ze uz len je to urobene,,zrazu chce za to 400e..
Odpovedať
Profilova fotka
@gazzz a material stal kolko??? Tu za 10m2 25eur, ale je to normalne blocek zo stavebnin
Odpovedať
Profilova fotka
@sussie259 To je dobrá cena, nakoľko sa neviete dohodnúť dopredu. Mohol povedať aj 1000€. Ak sa vám to zdá drahé tak mu povedzte že ste sa dopredu nedohodli a že mu dáte max 200 € alebo nič.
Odpovedať
@sussie259 No ono dost zalezi aku izolaciu davas. Izolacia proti radonu bude mat inu cenu ako bez tejto ochrany. A este potom kolko vrstiev. Ja som daval dve vrstvy nie len pod mury ale vsade.
Odpovedať
Profilova fotka
@ferron no sme cakali, ze sa dohodneme este predtym a budeme tam pri tom aj ked to bude robit,, a jemu vypadla nejaka zakazka tam dosiel k nam na stavbu
Odpovedať
Profilova fotka
@sussie259 tiez si myslim, ze je to fajn cena
Odpovedať
Profilova fotka
@danculd my tiez vsade aj na poschodie do kupelni
Odpovedať
Profilova fotka
@rastislav88 @ferron No l3n za pracu je 400e ,, nam sa to fakt zda vela. Bo predtym tam boli tito isti 3murari 2 tyzdne, vysekavali hsportal,okno, robili 5priecok, zamurovavali okna, prerabali kupelnu celu atd..a za 7e,za hodinu
Odpovedať
Profilova fotka
toto je asi skutočne najjednoduchšia práca na stavbe. My sme si to ako jedno z mála robili s mm sami. Viac ako 200E by som mu nedala, aj to je veľa.
Odpovedať
Profilova fotka
@sussie259 bezna cena za natavovanie hydroizolacneho pasu je 3,- Eur /m2, takze 400,- Eur je v pohode :-)
Odpovedať
aj som chcel napisat prispevok...ale skoda... :-S
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@jr66 v tych 3e je uz aj material?
Odpovedať
Normálna cena 3Eur/m2 bez materiálu
Odpovedať
@sussie259 fuha neviem kolko som dal za material, ale normalne som to kupoval v stavebninach nepamatam si uz kolko stal jeden balik. Pokial chce 400€ len za robotu tak ja dam vypoved v praci a budem nalepovat ipu lebo 4 stovky za den nezarobim :D Tak ako to tu uz bolo spomenute vyssie toto je asi ta najjednoduchsia praca na stavbe. A to co tu citam ze 3€/m tak to asi aj s materialom lebo len ta praca toho urcite neje hodna.
Odpovedať
@gazzz myslíš si že každý deň prídeš k fuške nalepovať ipu ?Ak ano pojdem stebu aj ja :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@gazzz no neviem co ti brani dat vypoved v tvojej zle platenej praci a ist natavovat IPU? :-D lebo samozrejme ze to je cena len za robotu vratane plynu ale bez materialu a neviem ci si uz niekedy skusil sam a dobre natavit 180 m2 za den, lebo zase take jednoduche to nie je ;-)
Odpovedať
@jr66 no predstav si ze som to skusil, robil som to prvy krat v zivote, pomahal mi kamarat co to robil tiez prvy krat v zivote, absolutne nie som zrucny typ, a zvladol som to bez jedineho problemu. jednoduchsia praca na stavbe uz bolo asi len polievanie cerstveho betonu :D preto hovorim ze ta praca nieje hodna 400€. A cena spotrebovaneho plynu? Minuli sme tusim 2 flase = cca 30 €
Odpovedať
Profilova fotka
@gazzz @jr66 no aj ja pojdem s vami ro it ipu, Bo moj 3tyzdnovy ucitelsky plat je tolko 😂
Odpovedať
Profilova fotka
@gazzz nebudem sa hadat ci to je lahke alebo nie, ale od polievania betonu to ma daleko :-D , a kedze ti pomahal kamarat tak ste to robili dvaja /takze o tie 4 stovky by ste sa museli podelit/ a pochybujem ze ste to spravili dobre ak ste to robili prvy raz, ale ak mi budes natavovat 180 m2 denne sam a dobre tak ta hned zamestnam ;-) :-)
Odpovedať
@jr66 neboj mam to spravene urcite lepsie ako keby to tam patlal nejaky murar - ten by sa s detailami urcite tak nevyhral ako ja. Ked budes platit 400 € za 180m2 urcite by som ukecal aj toho kamarata na par brigad :-D Inak ked toto je normalna cena, tak sa aj bojim opytat co je normalna taxa pri odbornych pracach :-D
Odpovedať
No ja by som to nevidel až tak ružovo s tym natavovanim a cenov preto že ako živnostnik si dovolujem tvrdiť že cena od metra je proste stanovena tabulkovo čo sa tyka firiem a to su ine čisla veru to mi verte. Ceny sa beru od metra a nezabudajte na to že na jednej praci majster dokaže spraviť metre a tak zarobi na prvy pohlad pekne peniaze lenže pri inej praci zase nezaroby skoro nič tak aj stakeho uhla pohladu sa na to treba pozrieť. Hlavne je že to vyzera jednoducho ale chcel by som vidieť keby si tak svojpomocne niekto natavuje izolaciu na strechu či by to dokazal riadne zaliať a aj ako by zmenil nazor keby tie ťažke byliky musi ťahať na strechu.
Odpovedať
Profilova fotka
@gazzz no tomu verim ze to mas lepsie ako by to patlal murar, lebo murar ma murovat a izolater izolovat, len v slovenskom stavebnictve vsetci "vedia" robit vsetko a potom to tak aj vyzera!!! A este ma zaujima co je podla teba odborna praca?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Pytal som sa aj v inej teme ale tu sa to rozobera presne. Este stale plati cena cisto za pracu 3e za m2 ? Bratislavsky kraj.
Odpovedať
@gazzz mňa by zaujímalo koľko krát si ju prepálil prípadne nedostatočne nahrial
Odpovedať
@miso79 vies ake je cena za prácu
Odpovedať
Čo mne hovorili penetrovanie 2€/M2 a2-3€ za lepenie ale zvládol som to bez problémov sám len treba dávať pozor aby sa nepredala aby neboli z vrchu pľuzgiere,ideálne je byť dvaja ale aj sám to dáš
Odpovedať
@panak možno nájdeš niekoho kto príde na fušku. Ale skôr nie za 3€ v BA.
Odpovedať
Vdaka
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Ahojte aká ja aktuálna cena práce za hydroizoláciu základov. penetrák+nalepenie cena za m2 Cena sa ráta podľa plochy domu alebo podľa m2 použitej IPY. Pri zastavanej ploche 125m2 by to mala byť cca aká cena.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?