Al parozábrana a jej ukončenie

Ahojte. Som vo fáze izolácie strechy. Medzi krokvy som dal vlnu o hrúbke 180mm teraz idem dávať rošt a pod to vlnu o hrúbke 50mm (viac sa nedá kvôli výške stropu) pod to pôjde al fólia a zrejme zase tenučký rošt a tatranský profil. Moja otázka je. Ako ukončiť fóliu pri stenách keď tam nieje hneď murivo ale drevená konštrukcia na krokvy a ešte aj tá je posunutá mimo okraj venca až na stred (vid foto). Mám tam dať styrodur o tú krokvu a na ňu lepiť fóliu či môžem fóliu prilepiť o drevo a potom ten skok zarovnať zo stenou. Ďalší problém je tá prostredná krokva (3fotka) v polovici domu bude priznaná jej časť zbytok bude v priečke ako tu ukončiť tú fóliu, tiež mi vychádza jediné riešenie a to ukončiť ju pri krokve a o ňu ju prilepiť je to dobrý nápad?
Odpovedať
@lucinda13123 izoláciu pridať aj na murivo a parozábranu prilepiť o murivo. https://m.youtube.com/watch?index=3&l...
Odpovedať
@lucinda13123 odskok pomurnice od muriva mozes zarovnat izolaciou, parozabranu treba nasledne pritmelit az nizse, o murivo.
Odpovedať
@jumt jaj som sa sekol samozrejme že tam malo byť pridať na pomurnicu
Odpovedať
@jumt a tá prostredná krokva na tretej fotke? Asi teda nebude dobrý nápad lepiť tú parozábranu o ňu. Ako by to bolo najlepšie okolo toho miesta urobiť. Do izolácie ju neschovám
Odpovedať
@lucinda13123 kamarát dával viacej izolácie a celú ju schoval do izolácie aby parozábrana išla od múru po múr. Prilepiť ju a prerušiť určite nebude dobrý nápad.
Odpovedať
Spravil by som rošt a pridal vrstvu izolácie v strope sa vždy zíde parozábranu potom od múra k múru a zakryješ krokvu
Odpovedať
@jumt problém je že keď by som tam dal ďalšiu vrstvu izolácie tak v nižšej časti domu sa už nepostavim.
Odpovedať
Profilova fotka
@lucinda13123 ak sa nedá parozábranou obísť tá hrada tak ju treba tmelom prilepiť na hradu a prípadne to poistiť pritlačením latou a rovnako potom začať z druhej strany a skončiť na stene..... vhodné tmely a pásky sú dostupné ale za kvalitu sa platí.
Odpovedať
@lucinda13123 nie. Problém je ten, že si šetril na nesprávnom mieste a nepridal si jeden-dva rady muriva...
Odpovedať
@megdesign bohužiaľ sme kúpili hotovú zastrešenú hrubú stavbu keby sme to boli stavali určite to je vyššie
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?