Aký máte názor na striekanú izoláciu?

Profilova fotka
Konkrétne firmu pursystem Dolny Kubín?
Odpovedať
1
2
Skuste firmu STRIEKANA IZOLACIA kontakt +420608296400.
Odpovedať
Zateplenie sistem HONTER.
Odpovedať
Profilova fotka
Podobnú otázku riešim aj ja s manželkou či ísť do klasiky ( minerálna , sklená izolácia ) alebo striekaná tiež od PUR SYSTEM, odrádza ma fakt že nikde na webe nemajú žiadne certifikáty o parametroch, nasiakavosť vodou ( dopočul som sa že je to až cca 20kg na m2 čo ma dosť vystrašilo, taktiež jej životnosť, a zdravotná nezávadnosť, My by sme chceli hrúbku cca 30cm ponuka ma od nich zaujala ako na poľskú variantu tak aj na nemeckú variantu Ale taktiež porovnávam cena striekanej vs. cena klasiky na celkové R, prípadne životnosť jednej a druhej varianty
Odpovedať
TIEZ SOM ZA HONTER
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
@ivetkaivet máte skúsenosti s nimi?
Odpovedať
@mattiatko mne nedavno dali thermofloc. Dohodol som sa aj na dobrej cene a aj to vyzera byt dost dobre. Je to fukana celulozka, ktora ma dobre vlastnosti aj ked nasaje vodu. A navyse mal som to odporucane od kamarata, ktory sa pohybuje v stavebnictve uz niekolko rokov. Uz teraz je citit velky rozdiel v dome, ako je uzavrety krov. Aj ked vonku su teploty cez 30 v dome sa da prijemne fungovat
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@v_skorec zdravim,ako ste sa nakoniec rozhodli a urobili to?Klasicka vata,alebo striekana izolacia,ak striekana tak aka firma a co to robi po case?vdaka za odpoved.
Odpovedať
Profilova fotka
@kudo nakoniec sme dali klasicku izolaciu vo viacerých vrstvách , nakolko cena za kvalitnú striekanu izolaciu bokla dost vysoká a neverím ze navrhovaných 20cm by mi nahradilo mojich 20+16+10 v rovine stropu a 10cm komplet v šikminách s tým ze obvodové múry sú ešte extra 10 pod parozabranou a 10 z vrchu aby som komplet zaizoloval aj veniec
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
@v_skorec
Odpovedať
Profilova fotka
@v_skorec a dobre robis, ze neveris :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@rolian tak ta prekvapila, az si si zabudol precitat pravidla na fore : http://www.modrastrecha.sk/rules/ 6. Nezverejňuj kontaktné údaje firiem (adresa, telefónne číslo, e-mail, www stránka). Môžeš spomenúť meno firmy. Linky na konkrétny produkt sú v poriadku. Asi to nejde na odbyt, ked to potrebuje takuto "nenapadnu" reklamu
Odpovedať
Článok sa načítava...
Sorry admin
Odpovedať
majkoj ti si asi stresne mudrc .Ti si ten co vsetko vie a vsade bol reagoval som zato lebo ten tvoj koment je ze si najlepsi majster ..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ako vidím je tu každý odbonîk, ale neviem načo. Každy trepe o niečom inom, len nevidel som vžiadnu odpoveď na položenu otázku. A to som si myslel, že sa ti niečo dozviem o Pursysteme.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Takto vyzerá izolovaný strop Chytrou penou 25-30 cm
Odpovedať
Takto nám stello.sk zateplili strop na chalupe. Sme spokojný.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
@jadanini odkial je ta firma?? kolko beru za m2?
Odpovedať
@majkoj mate ju, ze neverite?
Odpovedať
Profilova fotka
V Nemecku ju regulačný úrad pre stavebníctvo na podnet skúšobného ústavu stavebného zakázal používať, nakoľko ide o stavebný výrobok u ktorého nie je možné jednoduchým spôsobom zabezpečiť dodržanie stanovených technických parametrov. Tí, čo mali technológiu už nakúpenú ju rýchlo presúvajú na "povolené" trhy, ako je Slovensko. V ideálnych pracovných podmienkach to vyzerá ešte dobre, ale napr. strop so závesmi pre sadrokartón, ktorý nie je možné zrezať vyzerá napr. tak, ako na mojej fotografii. V stiesnených podmienkach, napr. v streche s priehradovým väzníkom to často vyzerá ako pieskovcové veže v Českom raji. A to som nespomenul požiarne nebezpečenstvo: Ak dôjde k rozsiahlejšiemu požiaru, stačia 3 nádychy a "idete k zemi" - pri horení vzniká dioxín, ktorý viaže v krvi hemoglobín. Neodporúčam nikomu... Fotografie sú z RD v Šintave a predajne int. doplnkov v Trnave.
Odpovedať
Profilova fotka
@tomasko007 a comu mam verit ?
Odpovedať
Profilova fotka
@majkoj Ty tomu samozrejme veriť nemusíš :-) , aleje to tak ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@miromirsk tak nam tu predved vypocet hoc z vyrobcom propagovanych hodnot :)
Odpovedať
@miromirsk Vieš aj uviesť nejaký relevantný zdroj na tvrdenie, že to v Nemecku zakázali? A prečo by to malo vadiť, že to vyzerá ako pieskovcové vrchy? Naopak, ak sa to nemusí zrezať, je to lepšie, lebo aspoň ten povrch zostane uzatvorený. Mne to síce miestami zrezali, lebo sa na to dával SDK, ale kde netrebalo, tak sa to nechalo tak. A som veľmi spokojný, neľutujem rozhodnutie. Izoluje to aj tepelne aj zvukovo. .
Odpovedať
@miromirsk To su same nie somariny, ale idiotiny čo si tu uviedol. Tie konšpiračne teorie si pušťaj na furum kde to neohrozuje normalnych ludi.
Odpovedať
Povodny strop bol klasicky z dreva s hrubkou izolacie 400mm ale po prepocte ceny mi vyhodnejsie pride vaznikovy krov, kedze chcem spravit striekanu izolaciu ako na tomto krove docielit zodovedajucu hrubku izolacie.? Na vaznikovy krov treba zaklop celeho krovu aj s foliou? To bude asi problem spravit..ma niekto skusenosti?
Odpovedať
Profilova fotka
Mame ju a neľutujem. Perfektne izoluje čo už dokázali aj mesačne platby elektrárňam :) skúšal som kúsok aj zapáliť keď tu boli chlapi a nehorelo to. Ale mám oranžovú nie žltú (ak je v tom rozdiel) toto: http://www.striekane-izolacie.sk/exy-...
Odpovedať
Ľudia stačí selsky porozmýšlať a vybrať si tepelnú izoláciu do svojej stavby, nie je to vôbec zložité. Nerozumiem však ako si môže dať niekto nastriekať penovú izoláciu do domu kde bude byvať so svojou rodinou. ( zdrave a čisté bývanie je budúcnosť ). Nechať sa obalamutiť rôznymi predajcami týchto "inteligentných striekaných" izolácií. Keď si lepšie pozrieš zloženie striekanej peny, stačí trochu po googliť tak sa dočítaš, že jedná z 2 zložiek tejto izolácie je isokyanat. http://krizport.firebrno.cz/ohrozeni/... https://www.youtube.com/watch?v=dCdw9... https://www.youtube.com/watch?v=Qte2F...
Odpovedať
Mne izolovali starý dom poliaci s otvorenou bunkovoú štruktúrou,podľa mňa je to O,.k možno dám navyše parozabranu aj keď u otvorenej štruktúry nemusí byť nafúkali mi do každej diery,už teraz je tam teplo...čo bude potom?
Odpovedať
@matuzalemm Ľudia, čo s nudia, vymýšľajú konšpiračné teórie na všetko možné aj nemožné. Netreba zase veriť všetkému, čo niekto napíše alebo povie. Ja penu mám a nebadám nijaké zdravotné potiaže. Ale nech si dá každý to, čomu verí a na čo má. Ja nikoho nepresviedčam, aby si nedal to alebo to.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?