Aky je váš názor na fúkanú izoláciu dvojzložková pur pena?

Chcem zaizolovať neobytné podkrovie väzníkový krov pultová strecha. Mám ponuku na dvjozložkovú pur penu. Núkajú mi nejakú tvrdenú s tým, že mi údajne stačí vrstva 10 cm s tým, že je nehorľava a je pochôdzna. Poradí mi niekto kvalitnú fúkanú izoláciu za normálnu cenu? Prípadne môže mi niekto odporúčať nejakú firmu ktorá fúkané izolácie realizuje. Jedná sa o cca 130 štvorákov.Diky
Odpovedať
Nenapisal si cenu, ale PUR stoji obycajne velmi vela. Fukana celuloza alebo drevovlakno Steicozell stoji 18 E/ m2 hrubka 40 cm. Ale nie je pochodzna, musis urobit rost a dosky. Ja som platil za 135 m2 cca 2100, plus nieco navyse za rost a drahu variomembranu.
Odpovedať
@peto99 Ocuvaj ma, sak ty mas lacnejsie ten Steicozell ako ja fukany nobasil.. Good deal! Celuloze by som sa vyhol, z principu, je to prilis drahe, na to, ze je to odpad. @moj1dom Kasli na PUR. 10cm je nic, pochodznost ti je na ho*no a drahe je to jak slak. Aby si skolaudoval, potrebujes tepelny odpor strechy 10. Povedz to tomu tupoňovi, co ti dal hentu ponuku. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?