Ako zatepliť strechu nad krovom?

Dobrý deň. potreboval by som poradiť pri strešnej konštrukcii drevodomu. Chcel by som zateplit strechu nad krovom, ale neviem ake materiály sú vhodnejšie. Približná predstava by bola.: - krov - tatranský profil - folia- ale neviem aká - izolácia- vata, taktiez neviem aky typ - fólia- neviem aká - bednenie, masivne dosky - lepenka alebo terpapier - asfaltový šindel- kanadsky sindel Ak by mal niekto skusenosti s takým postupom, bol by som Vám velmi vďačný. Vopred Velmi pekne Ďakujem. S úctou Jozef
Odpovedať
- krov - tatranský profil - folia- ale neviem aká === PAROZÁBRANA, KTORÚ TREBA PORIADNE ZLEPIŤ, alebo OSB DOSKY, ZLEPIŤ - izolácia- vata, taktiez neviem aky typ === HOCIJAKÁ LACNÁ - fólia- neviem aká === PAROPRIEPUSTNÁ a nad ňu medzeru na odvetranie - bednenie, masivne dosky - lepenka alebo terpapier === TÉROVÝ PAPIER NIE JE PLNOHODNOTNÁ a TRVALÁ HYDROIZOLÁCIA - asfaltový šindel- kanadsky sindel Optimum je 40 cm izolácie. Takže by bolo vhodné dať do 2 roštov krížov 2 vrstvy. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Térový papier slúži ,ako podložka pod šindel nie ,ako hydroizolácia..Vrchné bednenie masívne dosky .Neviem čo si mám pod týmto názvom predstaviť.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?