Ako aplikovat fukanu celulozu svojpomocne ?

Profilova fotka
Vie mi niekto poradit, stretol sa niekto s fukanou celulozou aplikovanou svojpomocne do podkrovia ? Su urcite aj ine sposoby ak platenie drahej firmy uctujucej si za striekanie nenormalne peniaze. Radsej by som si to spravil sam, ma niekto nejaky salamunsky navrh ? Podotykam, ze sa bavime o 50 cm na vysku o rozlohe 145m2.
Odpovedať
a vies si zohnat celulozu? lopatka kyblik rebrik a ides.. alebo nebodaj mas duchadlo s hadicami? ked si to chces spravit svojpomocne preco neuvazujes o vate? ci vata je drahsia ako celuloza? alebo ma celuloza o moc lepsie izolacne schopnosti ako vata?
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Bohužiaľ bez aplikačného stroja nieste schopný dostať celulózovú izoláciu do priestoru ktorý potrebujete zaizolovať. Ak by ste ju tam chceli "nalopatovať" tak spotreba materiálu by bola 2-3 násobne väčšia nehovoriac o tom ,že takto zaizolovaný priestor by bol s množstvom tepelných mostov (necelistvosť izolácie s množstvom trhlinami). Ak by ste mali záujem prosím kontaktujete nás a pokúsime sa Vám vypracovať objektívnu cenovú ponuku na Vami požadovanú hrúbku. Máme viac ako 20 rokov skúseností s celulózovou izoláciou CLIMATIZER PLUS. Je to jediná tepelná izolácia s 20 ročnou zárukou priamo od výrobcu !
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Asi uz pisem neskoro, ale nedavno som rozpraval s kamaratom z USA a povedal mi, ze tam sa da celuloza kupit v obchodoch typu Baumax. Da sa pozicat aj stroj, ktorym sa to nafuka, pozicanie stoji 50-60$ na den, cenu celulozy nevedel. U nas som sa s tym nestretol, ale bolo by to fajn...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?