Zvisla hydroizolacia nad zakladovy dosku - realizacia.

V projekte mame vodorovnu hydroizolaciu na zakladovej doske a aj zvislu 30 cm nad nu. Dovod chapem - doska bude 5cm nad finalnym terenom (podlaha 25cm nad) a je potrebne mat hydroizolaciu voci privalu dazdu. Problem je ako to realizovat, mate s tym niekto skusenosti? Chcel by som zakladovu dosku salovat pomocou styroduru na DT, vodorovnu izolaciu nahriat v strere a polozit na okraj pod mury s prekrytim von, ale ako nalepit zvyslu a nespalit styrodur? Napada ma riesenie zasalovat zakladovu dosku drevom, nalepit vodorovnu hydroizolaciu pod mury s prekrytim von a az na to lepit zvislu hydroizolaciu a nakoniec styrodur.
Odpovedať
Profilova fotka
Záleží od toho čo tam bude ak asfalt tak ten by nemal prísť do styku s polystyrénom alebo styrodurom ak fartafol, tak ten sa kotví pomocou hmoždiniek do muriva.
Odpovedať
Profilova fotka
@michael911 styrodur do úrovne platne, po zabetonovaní položiť širší pás smerom von a zohnúť na murivo. Fatrafol je luxus na takúto funkciu.
Odpovedať
@jan45 Tiez som myslel nad takymto riesienim, ale ako po ohnuti prichytim hydrobit na mur? Z vrchnej strany bude mat predsa posyp/kamienky.
Odpovedať
Profilova fotka
@michael911 po natavení sa asfalt pretlačí, a ako píše antonmesaros, sú kotvy ale pri takej výške to netreba.
Odpovedať
Mam hydroizolaciu 5mm aj so sklenou tkaninou dnuka podobne ako Glasbit G200 s40 , sa chem opytat v projektem am dat dvakrat ,ako to urobit pod mury? ako ju prelozit?nechat nejaky presah? jednu cez druhu?treba ohnut zvonka aj na styordur? dakujem za info. @jan45
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?