Zhotovenie betónovej plochy

Profilova fotka
Dobrý deň potreboval by som pre občasné práce, ako zváranie, pílenie zhotoviť rovnú betónovú plochu na záhrade. Chcel by som sa vyhnúť kopaniu základov do hĺbky 1m a preto som uvažoval, že by som zrovnal, plochu 6x4m, po obvode osadil do suchého betónu 25cm vysoké betónové obrubníky. Vnútorný priestor zasypal kamennou drťou frakcie 16-32, do výšky 15cm, zhutnil, na to položil karí sieť a zalial 10cm betónom do roviny. Neskôr až bude čas, tak dorobím drevené stojky a zastrešenie. Dobrý, či zlý nápad? Bude platňa stabilná, či škoda roboty? Ďakujem za názory.
Odpovedať
@jamk1 toto nie je moj inzerat, pridavam len pre inspiraciu. Vsetky bunky, pristresky, socialne zariadenia, bufety atd atd v EMO stoja na takychto betonovych paneloch - zhutnit podlozie, dorovnat jemnym kamenivom a polozit
Odpovedať
Profilova fotka
Stačila by aj betónová doska položená na zhutnenej dostatočne hrubej drenážnej vrstve, 10 cm hrúbka dosky sa mi zdá málo. Ak plánuješ zastrešenie, pod stojky je nutné urobiť základ, odporúčal by som do nezámrznej hĺbky 80 cm.
Odpovedať
pozeram, ze som zabudol pridat link: http://bit.ly/1ozwPzl
Odpovedať
Profilova fotka
drzat ti to bude ale daj do toho sucheho betonu pod obrubnik po obvvode roxor.aspon jeden prut. ja som dal priemer 8mm.
Odpovedať
Profilova fotka
@catscan Ďakujem, pozrel som ten inzerát, ale asi zatiaľ najlepšie riešenie vidím zámkovú dlažbu. :-)
Odpovedať
@jamk1 za malo, zamkova je tiez dobry napad, si najjednoduchsi a najlacnejsi :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?