Zaklady garaze inak

Najprv som chcel zaklady klasicky: zakladove pasy vyliat + jeden rad dt + rohoz a vyliat platnu. Znami mi ale vnukol napad ako to urobit naraz: vykopat zaklady + zasalovat po vrch deky + rohoz + vyliat to cele naraz (pasy + deka na jeden krat). Co si o tom myslite? Ten druhy sposob by mohol byt ok? V podstate by som 3 fazy spojil do jednej. Dik za odpovede.
Odpovedať
@peter934 ak si myslis ze je to pre teba lahsie alebo menej roboty kludne sprav..
Odpovedať
Profilova fotka
@peter934 skôr by som sa opýtal, na čo sú tam tie pásy, sú tam okrem elektro nejaké siete?
Odpovedať
ked neboli DTčka tak sa normalne šalovalo
Odpovedať
@jan45 pojde tam len elektrika, nic ine. Chcel som klasicke zaklady. Viem, ze tu naokolo stalavu garaze aj len na platnu ale takymto zakladom verim viac :) budu len 30cm lyzicou a max do 60cm.
Odpovedať
@golem99 Aj som si myslel. Mam asi malo rokov a nestaval som pred tym :)
Odpovedať
Profilova fotka
@peter934 ako Vám radiť, keď tomu neveríte? Nestavia sa podľa viery, ale podľa podmienok.
Odpovedať
Dobry den,chcem sa spytat riesil uz niekto bungalov s garazou takym sposobom ze uroven garazovej platni bola nizsia ako dom napr.o dve tri dtcka
Odpovedať
@peter934 na zakladovej zelezobetonovej platni mam postaveny zahradny domcek vratane pivnice o rozmeroch 9x6m a cuduj sa stoji to :-)
Odpovedať
@dom75 to je pomerne bežné a je veľa takých domov
Odpovedať
Profilova fotka
@peter934 ak vam je lepsie ten druhy sposob nie je problem, mozete to zrealizovat aj v jednom zabere. Dnes sa casto pouziva zakladovem "medzisteny" z DT tvarnic koli tomu, ze mate rovny obrys na ktory viete lepit zateplenie. Ale vo vysledku je to pracnejsie ako vykolat a zaliat do vykopu. Cize na garaz za mna spodob c 2. @rkorba - zakladova doska je OK. pasy sa robia aj koli podmrzaniu. Zakladova doska moze fungovat roky dobre. Ak by sa tam dostala voda mozu v zime zmrazovacie procesty robit sarapatu.. ale snad nie. Uz som zacil ze chceli na dvojpodlazny domcek robit nadstavbu a pri sonde zakladov sa zistilo ze ich ani nema a dom nemal ziadne zaklady , xi xi.. a bol bez trhlinky. Na druhej strane jedna plynova stanica SPP co nemala zaklady sa cela skoro rozsypala a bola prizemna.. cize je to pripad od pripadu uplne ine.
Odpovedať
Keby idem stavat tym prvym sposobom: zaklady+rad DTciek a zaliat deku. Steny budu z ytongu 25cm. Staci dat ten rad pod dekou z DT25? Alebo min DT30 , ked je ytong 25?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?