Zakladova doska vybrovanie ??

Zdravim dnes nam vylili dosku ktoru som na odporucanie zavybroval vybracnou listou no zdalo sa mi ze nejako velmi vytlacilo vodu z betonu na povrch.. v podstate ked som dosiel ku kraju dosku vylialo sa plno vody cez kraj.. ma to tak byt? Dalsia vec je ze husty isiel na spodok a na vrchu sa s tou vodou usadila taka riedka kasa ktora je dost vhlka aj 4 h po betonazi
Odpovedať
@pby podla popisu to vyzera, akoby si ten beton previbroval - tazsie zlozky betonu klesli na dno a vytlacili na povrch cement a vodu. Teraz s tym uz nic neurobis. Ci to bude problem, uvidis az ked to odsalujes. Mozno by sa na to mal prist potom pozriet aj statik.
Odpovedať
Neodsalujem mam to urobene styrodurom
Odpovedať
previbrovany beton...jemny pruser....daj si urobit sondu do poteru je mozne ze niekde to nemas OK
Odpovedať
ako sa robit ta sonda ( resp kto ju robi ) ? Diky Dnes som to bol skontorlovat a vyzera to OK ani popraskany nieje..
Odpovedať
@pby keďže je to základová doska (nie podkladný betón na základových pásoch ) tak asi hlbšie vrstvy, kde je výstuž to bude ok, jediný problém môžeš mať s cementovým mliekom na povrchu, keby si na to dával niečo čo potrebuje pevný a súdržný podklad (dlažbu, nivelačku, poter...), ale to sa dá prebrúsiť.
Odpovedať
no hrubka dosky je 15-17cm a mam tam aj rohoze - cize nemam mat obavy ? Ano to cememtove milieko na provchu mam... na plotnu pojde penetrak a lepenka - treba to pod lepenku brusit ?
Odpovedať
@pby Nic netreba brusit, v podstate aj aj bez penetraku by to prezilo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?