Tekuta lepenka pod murivo

Ma niekto skúsenosti s tekutou lepenkou? Je vhodná aj pod murivo alebo iba na plochu pod podlahu? Resp ako je to s cenou v porovnaní s lepenkou.Nechcem lepit lepenku po obvode aby som nespalil EPS ktory mam nalepeny na DTckach.
Odpovedať
@sv3853 Pod murivo pastačuje položiť lepenku, prípadne sa dá lepiť
Odpovedať
Profilova fotka
@sv3853 Tekutá lepenka je akurat tak dobrá na zaizolovanie sprchového kúta, ale určite nie ako hydroizolácia spodnej stavby! A nataviť hydroizolačný pás pod múry nie je žiaden problém a ani neopáliš polystyrén na DT-čkach, treba len trošku precíznosti a trpezlivosti. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sv3853 pod murivo by som to asi nedaval, pod podlahu to nie je problem, pokial je na to ten material urceny. @jr66 ono dost zavisi od toho co si ty pod tekutou lepenkou predstavujes :)
Odpovedať
@sv3853 tak nelep lepenku plamenom a hotovo, inakl nahrieva sa lepenka nei polystyren, takze keby si chcel nahrievat pri trsoku snahe sa daj aj pri polystyrene
Odpovedať
@sv3853 Je aj penetrák ,ktorý slúži na lepenie hydroizolácie za studena. T.z. ,že ju iba volne položíš. Váha muriva hydroizoláciu pevne pritlačí k podkladu. Z vnútornej strany iba natavíš na presah.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?