Sú tie základy zaizolované?

Zdravím,plánujem kúpiť jednu novostavbu.Čo myslíte,sú tieto základy zaizolované a zateplené?Moc sa asi nedá vidieť ale z mojho pohľadu sa mi zdá,že je zaizolovaný aj sokel teda základ až do zeme.Je to OK? A druhá otázka: Stoja vedla seba identické domy a okná do kuchyne sú oproti sebe vo vzdialenosti 5m.Nebude to nejaká velká nevýhoda?
Odpovedať
@pitopit a fotky?
Odpovedať
@pitopit veru, moc sa ani nedá vidieť....
Odpovedať
Je to tam:)
Odpovedať
Mal dom na mysli zateplenie základov.
Odpovedať
@pitopit No veru ja tam zateplenie základov nevidím. Susedovi čo stavá dom firma ( do holodomu ) tiež nepočíta so zatepleným základov, ale musí si to riešiť vo vlastnej réžii ... Styrodur je riadne drahý ....nikomu sa tam nechcú strkať peniaze , keď je to ľahko zasypať hlinou a neznalí kupci si to nevšimnú....
Odpovedať
Profilova fotka
@pitopit nie som nejaky odbornik ale podla mna tiez nie su. vacsinou firmy ktore takto stavaju na kluc tak zateplenie zakladov neriesia. ako napisal leilak chcu usetrit a na tomto sa im to aj dari.
Odpovedať
Sa mi zdalo,ze na prvej fotke to je .Vyzerá to ako keby pod tou izoláciou niečo bolo. Mal som na mysli či tam nieje niečo takéto. https://www.bubofix.sk/zateplenie-zak... V projektovej dokumentácii by to malo byť.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?