Strk-do cervena 0-22

Zdravim , chcem sa opytat ci sa da pouzit tento strk do: 1. zakladovych pasov 10 cm na lozko pod beton 2. na zhutnenie pod zakladovu platnu 20cm 3.popripade ci by sa stym dalo betonavat v Dt tvarniciach na zakaldovych pasoch. Je to strk 0-22 farebne tak do cervena neviete z akeho kameniva by mohol byt? alebo preco je do cervena?Predpokladam ze neni to riecny tak preto sa pytam ci je vhodny na tieto veci. Dakujem za odpovede.
Odpovedať
je to asi vapenna drva 0-22 dasa to pouzit na tie tri veci? alebo aspon nanieco?dakujem. 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@vader100 v podstate na všetko, nie sú to statické prvky. Štrk nespadol z neba, na okolí musí byť lom, ale môže to byť aj technologický odpad z výroby. podobný môže byť aj ryolit.
Odpovedať
@jan45 je to z Turne nad bodvou Vapenna drva 0-22 len neviem ci sa to dap ouzit na zhutnenie pod zakaldovu dosku namiesto makadamu ,a ci sa stym da aj betonovat ci nebude ten beton nejako oslabeny tym ze je to vapenec , ci ten beton mozem dat bez problemov do DT.
Odpovedať
pod zakladovu dosku v pohode, osobne by som s tym nebetonoval, predsa len tam asi toho piesku moc nebude...
Odpovedať
Profilova fotka
@kkristian je to 0-22 ako píše kkristian, ale ako podkladný a výplňový betón to stačí, nedal by sa z toho urobiť vodostavebný betón. Vápenec je dobre spojiteľný s cementom. Ružová farba je daná prímesou kovov vo vápenci, ale škodlivé to nie je.
Odpovedať
@jan45 takze do zakaldovych pasov na dno 10 cm moze,ako vypln na zhutnenie pod platnu tiez moze,ale do betonu ked to robim pre seba radsej nie?spravne som to pochopil?dakujem za info. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
betń na vnútorné použitie, do podláh, výplne tvárnic, aj preklady môže byť, menej vhodný je na betonovanie chodníkov, žúmp. U nás sa používa len takýto.
Odpovedať
@jan45 Dakujem za odpoved.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?