Samostatná kuchyňa

Prosím kto máte samostatnú popr.oddelenú kuchyňu od obyvačky? Je lepšie dať jedáleň ako súčasť kuchyne alebo ju ponechať v obyvačke?
Odpovedať
toto je všetko len na tebe. Záleží ako to bude tebe vyhovovať. Poznám ľudí, čo majú jedáleň ako súčasť kuchyne a radšej by ten jedálenský kút riešili v obývačke. Pretože aj keď majú oslavy a podobne tak obývačka je také centrum diania a ľudia, ktorí sú v kuchyni, že jedia alebo tak, tak nie sú v tom centre. A že je to najmä citeľné na Vianoce. ;-)
Odpovedať
@igiro No to máš pravdu toto. Mne by najviac vyhovovala len kuchyňa nejako zastrečená do L , len nejako neviem nájsť ten správny projekt.
Odpovedať
Ak vam vyjde, tak "paradny" jedalensky kut aj s pribornikom kde sa da usadit pripadna navsteva do obyvacky. A do kuchyne jednoduchy stol, kde sa zjedia ranajky, obed, vecera obzvlast ak sa stava, ze rodina z roznych dovodov nestoluje kazde jedlo spolocne.
Odpovedať
@zita19 Nevieš o takom projekte? To by som brala.
Odpovedať
@mirabielka nie neviem
Odpovedať
Ako osobne by som moc jedalen do obyvacky nedaval. Bud nech je samostatna alebo nech je teda v kuchyni. Predsa len ked ti pride po obede navsteva nemusi byt v obyvacke pach z obeda. Aspon mne by to teda prijemne nebolo. Nemas obrazok miestnosti, teda kuchyne a obyvacky? Mozno by sa podla toho dalo nieco vymysliet.
Odpovedať
Povedala by som, že ak chcete mať naozaj poriadnu jedáleň so všetkým čo k tomu patrí tak by ste to mali riešiť normálnou oddelenou jedálňou ale ak jedávate raz za čas spolu tak sa vám to veľmi neoplatí. To si radšej dajte normálne iba nejaký stôl do kuchyne a hotovo. Ja som napríklad veľmi za to aby bola kuchyňa spojená s obývačkou lebo sa mi páči, že človek môže komunikovať s ostatnými aj keď tam má celý deň robotu, že tam proste nie je sám zavretý ale tak každému sa to páči inak no
Odpovedať
Jedalen by som spojila radsej s kuchynou,ako s obyvackou. Ked uz kvoli nicomu inemu, tak kvoli tomu, ze by som sa tolko nenabehala a neprenasala vsetko z kuchyne na stol. ;-)
Odpovedať
@mirabielka osobne si myslím, že je lepšie keby jedáleň bola súčasťou kuchyne. Ak sa ti to teda zmestí. Neviem ako máš veľkú kuchyňu a ako obývačku. Možno by nebolo na škodu pridať nejaké foto tvojho bytu/domu
Odpovedať
Profilova fotka
Jedalen spoj s kuchynou, budes to tak mat lepsie. Budes to mat po ruke a nebudes musiet behat z obyvacky do kuchyne ked ti nieco zachyba
Odpovedať
Profilova fotka
Nedavala by som stol nikam inam. Podla mna by mal byt v kuchyni ale tak mozno to je len moj nazor. Nechcela by som mat ja aspon stol nikde inde. Obedovat v obyvaceke a jednos druhym, nosit tu vonu do obyvacky nie je niekedy moc prijemne. Podla mna by jedalen mala byt oddelena od obyvacky. nemaju predsa moc spolocneho
Odpovedať
@mirabielka tak nehľadal konkrétny projekt, ale si ho vystavaj sama podľa seba. Veď v dnešnej dobe už máme množstvo možností. Kde si to vieš navrhnúť, zakresliť ako by sa ti to pozdávalo. Alebo zájdi za nejakým dizajnérom a skúste to dať spolu dokopy ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?