Šalovanie základovej platne

Zdar, aka je tolerancia pri salovani zakladovej platne? miestami mi vyskoci rozdiel az 3,5 cm, ked som to premeral laserom, ktory mi na chvilu pozical sused na kontrolu z firmy kde robi. je to v pohode alebo to ponapravat nejako?
Odpovedať
@brinza 3,5 cm je dosť. čudná veta : aká je tolerancia pri šalovaní... :-) však to sprav riadne a máš pokoj po celú dobu stavby... základ je základ... ;-)
Odpovedať
@martin85 ved by som to rad spravil riadne ale ako si prenesiem vysku ked mam vodovahu len 2m dlhu..
Odpovedať
@brinza Skus pouzit hadicovu vodovahu - "slajfvahu".
Odpovedať
@brinza s vodováhou nespravíš nič, tak ako píše sprite001 "šlajváha, je šlajváha, alebo zbehni ešte raz za tým tvojím susedom nech ti požičia ten laser, prídeš večer na stavbu, nabiješ si okolo drevené kolíčky a podľa lasera si označíš ceruzkou výšky a nemôžeš sa pomýliť ani o 0,5 cm. aký je pôdorys???
Odpovedať
take Ucko. no skusim slajvahu niekde zohnat. al eked sa ytong kladie na maltu je to dolezite aby to bolo az tak presne ? ved ani ytong neni na milimeter presny
Odpovedať
@brinza ytong by mal byť presný, tak ako brúsená tehla, milimeter ku milimetru a pri 10 šóroch to máš centimeter a si nahratý, proste ti to nebude pasovať a sťažíš si tým robotu.
Odpovedať
@martin85 suhlasim ale ytong aj tehla sa kladu na maltu, cim si vyrovnam vzniknute enrovnosti. samozrejme ze sa to idem pokusit vyrovnat. al eako vyronam ako si pisal 1 cm na 10 radoch??? vencom?
Odpovedať
Uz mas zaliatu podlahu? Ak hej, tak mas 2 moznosti - pozicat si frezu na beton a zbrusit to, alebo proste niekde bude 2cm malty a niekde 5cm. Ak si este nebetonoval, tak si kup jednoduchu laserovu vodovahu (ja som kupil volakedy v Metre za asi 80€ a funguje super uz niekolko rokov). Pri vela pracach na dome ju budes potrebovat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?