Renovacia pivnice

Ahojte. Pod domom mam pivnicu, miestnost 4x4, komplet beton. Je sucha, ziadna plesen ani mokre flaky (13C, 42%), odvetravana, bude sluzit vylucne ako sklad veci. Omietka v nej ma cca 30 rokov, na par miestach je oduta, pojde komplet von. Strop pojde odizolovat EPS+sietka, lepidlo. Chcem ju zrenovovat a nechcem nieco spackat. Vzhlad nie je dolezity, ale zachovanie nizkej vlhkosti. Aky typ omietky odporucate do tychto priestorov? Alebo nechat ciste betonove steny? Dezinfekcia stien? Aky nater zvolit, ci uz v pripade omietnutia, alebo cisteho betonu? Dik.
Odpovedať
použi omietku, aká bola pôvodná, asi vápennocementová?. Náter + dezinfekcia = čisté vápno. Môj názor a skúsenosť s našou pivnicou.
Odpovedať
Profilova fotka
Urcite bude vapenocementova ale obil by som iba tu co je duta .. predsa je to pivnica aby ta zvysok neprekvapil ze veeelmi dobre drzi.
Odpovedať
@mareklin Pouzi sanacnu. Ja pouzivam Izonil. Je vyborna. Na steny nedavaj ziadne lepidlo a ak chces davat sietku daj ju do omietky.
Odpovedať
@staronova A ja mam v dome ties stare omietky asi ties vapennocementove a chcem ich dat dole az do tehly a chcem dat sadrove.Co myslis mozem dat aj take ci radsej vapenne ked take sa prv davali.A ci my nebudu tie sadrove na stenach robit niaku neplechu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?