Poraďte stavebnú firmu v Nitre a okolí

Ahojte, vie niekto poradit dobru stavebnu firmu na hrubu stavbu pripadne holodom z Nitry a okolia? Prosim aj pozitivne aj negativne skusenosti, pripadne firmy ktorych sa treba radsej vyvarovat. Dakujem
Odpovedať
no to by som rada vedela aj ja...ale jednu co poznam a ma dobre referencie, no zial s nou ja skusenosti osobne nemam, je firma Novabet....Krskany
Odpovedať
http://www.dhap.sk/ Títo stavali nám hrubú stavbu.
Odpovedať
@94 a spokojnost?
Odpovedať
@islniecko1 áno spokojnosť, samozrejme malé nedostatky sa našli ale všetko bolo hńeď doriešené, v termíne postavené, financie podľa cenovej ponuky.
Odpovedať
@94 dakujem ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
www.dhap.sk určite nie, nevypláca ľudí, ktorí pracujú na stavbe. Spoločnosť je v úpadku. Najíma si živnostníkov na prácu pod cenu, ktorí sú fušeri, tým nedá aj tak peniaze alebo len časť. Od zákazníka ak nenamieta náhodou na vady alebo sa tomu nerozumie, si zoberie peniaze. Neplní si svoje záväzky !!! stačí sa pozrieť na ich bytovky v Golianove, čo si stavali, ako sú odfláknuté. Majiteľ je starší šedivý pán, židák, ktorý nasľubuje a neplní a neplatí. v Okolí NR aj v okolí Šurian spoločnosť Bánov Betón má zlé referencie.
Odpovedať
Profilova fotka
Na drevodom odporucam Beres Construction. Zial na internete o nom nenajdete nic. Uz sa chystam robit album svojho domu no stale mam pracu okolo domu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?