Podvyhnutie zakladov?

Pozdravujem, prave sa snazim riesit pristavbu k murovanej chate (6*3.5m) ktora nieje spojena pevnym zakladom. Chata je polozena na cestnych paneloch (1*4m). Vyzera to tak ze predna cast mi klesla takmer o 7 cm na dlzke 3metrov. Chcel by som to vyrovnat spat. Vedeli by ste mi poradit nejaku metodu popripade odbornika. Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
na rohu vykopať pod panel jamu, podložiť zdvihák nadvihnúť, vyklinovať. Aj kovové kliny s malým uhlom sa dajú zboku nabiť pod panel postupne. Odvodniť okolie, pritekajúca voda vyplavuje jemné častice, preto to klesá.
Odpovedať
toto je zaujimave uz to tu niekto zavesil, ale u nas pravdepodobne nedostupne https://www.youtube.com/watch?v=Qa0Ul...
Odpovedať
Tak, zase som sa dozvedel /vďaka jano2007-ovi/ o novom postupe dvíhania podláh s použitím 2.zložkovej polyuretánovej peny- Polylevel. Mám obavy že ešte veľa vody pretečie než dorazí aj k nám. A už si aj viem predstaviť cenu realizácie. Aj tak sa ten systém asi dá použiť len v uzavretom priestore kde pena nemá kde unikať. Dovtedy si musí viaro01 pomôcť spôsobom ako navrhuje jan45. Alebo ak má kamarátov hasičov -záchranárov čo používajú pri vyprosťovaní -na dvíhanie nafukovacie vaky aby mu helfli miesto zdviháku.
Odpovedať
Profilova fotka
Robí to jedna firma z NZ názov si už nepamätám.Zhruba v 2007 roku nám tak dvíhali podlahu v škôlke v TN.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?