Partia na základy so strateným debnenim s pouzitim XPS okolie NR

Dobry den, prosim vas hladam nejaku partiu, co robi zaklady so stratenym debnenim pomocou XPS, pozna niekto nejaku? Zaciatkom septembra by sme chceli robit zaklady. Miesto su Štitare 5km od Nitry. Dakujem velmi pekne
Odpovedať
Tak odborne si to opísal, že nepochybujem, že by si to lepšie ako akákoľvek partia spravil sám. Geodet vykolíkuje, bager vykope, vodár položí potrubie, ty pásovinu na bleskozvod, jamu obložíš XPS a pomocou 4-táckej matiky objednáš betón v domiešavači. No ak napriek tomu nejdeš stavať svojpomocne odporúčam vybrať si dobrú partiu na celú hrubú stavbu.
Odpovedať
Profilova fotka
Čauko, napíš mi do ip. My stávame v Stitaroch a máme presne takúto partiu na dome. Základy máme vo svahu, celé sú zasalovanie XPS 8cm. Chlapíci su super a majú peknú prácu.
Odpovedať
@pripad001 tak v zivote som to nerobil, iba som si o tom vsetko cital, tak mam obavu to sam robit bez niekoho kto to uz niekedy robil..ale dakujem, ze si myslis, ze by som to spravil aj sam :-)
Odpovedať
@maracana99 taky jsem se bal jit do toho sam. Na podzim jsem dal jednomu znamemu projekt zakladu a ze mi je na jare udela. Pak se neozval, tak jsem dal poptavku na zaklady a kdyz jsem videl cenu, tak jsem neco pocetl a udelal je sam se syny 16 a 18 let. Ted sam zdim a premyslim jak salovat venec. Ale nejak to dopadne. Nez nekoho prosit :-)) i kdyz nekdy by se hodil nekdo, kdo by me potvrdil, ze postupuju dobre.
Odpovedať
@r4d3k74 Veru :-) niekedy je skôr oveľa ľahšie urobiť si to sám, ako radiť niekomu, komu tvrdo platím a navyše ho stále upozorňujem, aby to robil tak ako sa to má robiť. :-) Ale to pochopí každý až ak má zlú skúsenosť. Maracanovi naopak prajem tých lepších majstrov, len fakt je, že ich je čím ďalej tým menej. Aj teraz som sa vrátil z dovolenky a chalanovi oproti za 2 týždne vymurovali "majstri" 4 rady Ytongu !!! Osobne by som im za takýto výkon asi polámal ruky. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?