Odizolovanie múru od M&R zo Špačiniec. Nepoznáte ich?

Profilova fotka
ahojte potrebujem súrne poradiť. Zajtra, teda už dnes o 9tej hod. nám má prísť firma M&R, s.r.o zo Špačiniec, spraviť izoláciu domu. Nemáte náhodou skúsenosti s touto firmou? Nepoznáte ju? Lebo na inete som našla, že sú v obchodnom registri, ale predmetom ich činnosti je výroba a predaj múky, pritom nám sa po telefóne predstavili ako tí, čo robia hydroizolácie. Tak teraz nevieme, ako máme reagovať, čo máme robiť, či ich máme vôbec pustiť na stavbu. Máme už obavy, lebo sme tak verili jednej firme z Vrbového, čo nám robili strechu a trochu to do.ebkali. ďakujem vopred za každé info
Odpovedať
Profilova fotka
tiez ti tvoja stavba neda spaaavat.......je fakt ,ze dnes robi hoci kto - hoci co a bez skusenostiiii........ :-( ved uvidis,teraz je to uz na poslednu chvilu, tak len musis dufat,ze to dobre urobia, pytaj sa kde to uz robili a zisti si to u konkretnych majitelov stavby.......ci s nimi boli spokojny a nakoniec, ved im nezaplatis keby nieco.......
Odpovedať
Ahoj.Však keď prídu daj si najskôr vysvetliť čo a ako a potom je to už len na posúdení z vašej strany či to je ok.Dnes je to fakt tak že každý sa montuje do všetkého.Ale ak nemá na to živnosť tak ako môže dať na to záruku?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj suchonka: ďakujem za príspevok ;-) Túto firmu nám poradil ujo môjho drahého, že jemu to robili asi pred mesiacom. Tak nás to potešilo, zavolali sme a majiteľ firmy bol včera pozrieť na stavbe a hovoril že sa telefonicky ozve, kedy nám to prídu spraviť, lebo majú toho veľa. A zavolal už večer, že dnes ráno to môžu prísť už spraviť. To akože poteší, že majú čas už teraz, len po skúsenostiach, čo nám jedna firma robila strechu, máme obavy. A hneď poznal aj našu dedinu, lebo že už tu niekomu takú izoláciu robil, keď sme sa pýtali, že komu, nevedel povedať, že má toho veľa a musel by pozreť do počítača. OK, to beriem. Lenže boli by sme neradi, keby nás zas dakto chcel okašlať, napustí do múru hocijakú gebuzinu, zoberie prachy a už ho nebude :-| Teraz sme takí "neveriaci Tomášovia"
Odpovedať
Profilova fotka
dodog: dik za príspevok aj tebe, som tak horlivo teraz zas písala, som si ani nevšimla, že si ma predbehol ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak hotovo, zaizolované, sme o 660eur ľahší :-N som volala na úrad do TT, či sú tam zaregistrovaní, majú aj živnosť na to, robia teda 2 činnosti, múka a izolácie :-S :-D , zaujímavá kombinácia, ale dnes je možné všetko :-) krásny dník prajem :-)
Odpovedať
Neviem čo izolujete, veď sa izoluje pod múry pri hrubej stavbe, izolácia proti vode natre sa to bitumenovým náterom a na to sa položí Bitagit alebo niečo iné a sa zatavujú spoje. To Vám veľmi lacno urobili aj s materiálom.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 rokoch
Ahoj. Chcem sa spýtať, už prešiel nejaký čas. Ako drží izolácia, ktorú ti robila firma M&R?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?