Obava z vlhkosti pivnice RD

Dobrý deň, plánujeme kúpiť starší RD, avšak obávame sa vlhkosti. V čase obhliadky nebolo cítiť žiadnu vlhkosť, dokonca aj maklérka nám povedala, že dom nevlhne avšak nezdali sa nám steny pivníc. Myslíte, že bude treba RD podrezať, poprípade inak odizolovať? Ďakujeme
Odpovedať
Mne maklerka povedala že dom je v pohode, len ho treba vymalovať. Na moju otázku prečo je pri plafone diera na 2 prsty, a prasknutá stena v každej izbe krížom, už radšej neodpovedala :)
Odpovedať
@cotibebemore :) presne preto sa radšej pýtam na radu tu, je mi samozrejme, že maklerka by predala aj latrínu ako víkendovú chalúpku ... Česť výnimkám :)
Odpovedať
Profilova fotka
@seidik0 co si myslime je uplne irelevantne pre teba.. nikto ti takto neposudi ci dom bude vlhnut alebo nie "...dokonca aj maklérka nám povedala, že dom nevlhne" tak to ma pobavilo... 8-)
Odpovedať
@seidik0 Dom na obrázku je mokrý. Otázkou je , či je mokrý od spodnej vody, alebo od vlhkosti z vnútorného prostredia a tým tvorby rosného bodu na stenách. Každý z týchto dôvodov je potrebné riešiť iným spôsobom. Na správne posúdenie potrebujete odborníka na túto oblasť.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?