Môžeme ešte v októbri zalievať platňu?

máme poukladané stropné nosníky a stropné tehly, rozhodli sme sa, že to necháme tak a na jar budeme pokračovať....ale veľa ľudí sa čuduje, že to nechceme zaliať betonom ....že ešte nie su take mrazy.... teraz sme na pochybách...... čo robiť....
Odpovedať
my sme deku robili v polovici novembra a nic sa nestalo. Lejte beton :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Teraz by mrazy byt nemali, ale zvazte aj pouzitie nejakej protimrazovej chemie do betonu pre istotu. Nie je to len tak nejaky stlpik v plote. Neoplati sa riskovat, radsej dat par euro.
Odpovedať
Ja som zalieval dosku 15.10 a akurat prve dni bol rano mrazik. Ziadna chemia nebola pouzita iba na zames bola pouzita tepla voda. Kedze vecer prsalo povrch je trochu pobodkovany ale inak ziaden problem. Povrch cca 1-2 mm sa osupal koli mrazikom ale inak tvrdnutie prebehlo bez najmensich problemov. Ak mas strach tak cakajte na jar ale aj na jar mas rano mraz okrem toho sa zdrzis na jar. Teraz ked mam platnu aspom mi nepusti vodu do stavby.
Odpovedať
Profilova fotka
Teraz je ideálne počasie (ak teda nestaviate niekde v Tatrách kde sú mrazy). Nemrzne, mrholí, prší ale neleje...Predpoveď počiasia žičí stavebníkom zatiaľ. ;-)
Odpovedať
ja si myslím, že stále stíhate. určite do toho :)
Odpovedať
jasné - hor sa do toho ! Neváhať ... šup šup
Odpovedať
aj my sme neskoro zalievali. este nemrzne kludne daj. @zipso never tomu ze ti nepusti vodu do stavby. cez dieru na schody co budes mat pretecie
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?