Material na vyplnenie medzery

Profilova fotka
Chcem sa spytat aky material pouzit na vyplnenie vzduchovej mezdery mezdi XPS a murivom.Medzdera vznikla medzi opornym murom na ktorom je ipa a XPS a tehlou obvodoveho muriva. Oporny mur bol zle zamerany a od domu sa odchyluje od 0cm na druhej strane domu 8cm. Problem je v tom ze ipa nieje moc kvalitne urobena a chceme zlepsit jej hydroizolaciu.Nieco ako vodeodolny beton, ale musi to byt riedke ...DAKUJEM ZA TIPY
Odpovedať
Profilova fotka
nainjektovať alebo zaliať cementovým mliekom s Duvilaxom alebo iným prípravkom s podobnými vlastnosťami, Ale najskôr vyriešiť stabilitu múru.
Odpovedať
Profilova fotka
vsetko je stabilne, len bolo to zle zamerane , to je nakreslene ako podorys...cementove mlieko s duvilaxom, hm znie to zaujimavo, aky pomer alebo ako to miesat?
Odpovedať
@heroes5 naco je dobra hydroizolacia na opornom mure? rada zalievat 8cm siroku medzeru cementovym mliekom je asi nejaky fail.
Odpovedať
Profilova fotka
architekt to tak navrhol... a cim by si to urobil ty? ta spara je od 0 po 8 cm...??????na 13m
Odpovedať
Profilova fotka
@gashtaan čo tak navrhnúť lepšie riešenie? A predpokladal som, že izolácia slúžila na ochranu tehlového muriva ,nie oporného múru. Nedostatky alebo nesprávne riešenia som nekomentoval, treba nájsť riešenie na jestvujúcu situáciu. V uvolnenej medzere izolácia nebude určite plniť funkciu a to je väčšia škoda ako 700 kg cementu
Odpovedať
@heroes5 aka vysoka je vlastne ta medzera, ktoru chces vyplnit?
Odpovedať
Profilova fotka
3m
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?