Material do zakladov.

Aky druh kamena ste davali na spodok zakladovych spar? Myslim aj rozmer.... Aky druh materialu ste davali okolo vedeni odpadov? Myslim aj rozmer... Aky druh materialu ste davali ako vypln pod zakladovu dosku? Celkovo ma zaujima, aky matros ste pouzili ;)
Odpovedať
@ivantausk Pod zakladove pasy nic (mame il), ostatne podla projektu, ale uz som zabudol presne specifikacie.
Odpovedať
pod základy kameň 16-45 okolo rozvodov lomový prach a pod zakladovu dosku som daval netriedeny štrk to je to najlacnejšie co maju a nesada to tak ako hlina a asi 10 cm od vrchu taktiež kameň 16 - 45
Odpovedať
@ivantausk pod pasy 16-22, okolo kanalizacie piesok, pod dosku zhutnena hlina /asi na tri rady DT/ a na to sotolina a zhutnilo sa. Ostalo to ako beton.
Odpovedať
@ivantausk Ahoj. Pokud to stanoví projektant ( na základě posouzení zeminy a podmínek v základové spáře, pak také určí, co tam nasypat. Jinak dávat do základové spáry nějaký štěrk, kamení a pod. je totální blbost. Odpadové trubky se většinou zasypávají kopaným ( žlutým ) pískem. Výplň pod základovou desku - cokoliv, co se dá zhutnit. Ideální je betonový recyklát. ;-)
Odpovedať
Na kery ony pod zakladove pasy vsetci pchaju nejake kamene?
Odpovedať
@kriloter Toto sme akurat riesili cez vikend s mojim otcom, ktory uz ma co-to odstavane a do zakladov davali kopec kamenov obrovske balvany a kolko dalo, vraj takto usetrili aj 3 domiesavace na beton...Tak preto :)
Odpovedať
Profilova fotka
@rutyruth akurat tie kamene a hlavne ich dovoz nieco stoja a niekto ich tam musi aj napratat :) V realite usetrenych 3,50 a utahani ludia :)
Odpovedať
@majkoj vsak ide o to, mat ludi alebo chut makat a mat kamarata ferka ktory to dovezie za flasku palenky, takze treba zvazit...
Odpovedať
@kriloter ja som to pochopil tak, ze je to pre pripad vody v zakladovej spare... Iny dovod ani ja nevidim...
Odpovedať
@ivantausk akej vody?
Odpovedať
@kriloter spodnej? Proste voda, ktora ti tam vyviera a ak nechces naliat beton do vody a nechces ulozit bleskozvod do vody, tak das vrstvu kameniva... Ci nie?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?