Lepenie dlažby priamo na lepenku?

Caute.chcem sa pytat,mam na auto taky pristresok 6x5m...je zakryty,casom mozno dam aj okna a garazovu branu...idem spravit platnu s karisietou a chcel byy som to zaizolovat lepenkou.mozem priamo na tuto lepenku potom lepit dlazbu,bez toho aby som robil poter?ci je potrebny aj poter?vdaka za rady :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dal by som tekutu lepenku,a mozes lepit,na IPU ? ja by som osobne nelepil
Odpovedať
@palik215 Myslim ze keby si pouzil nieco take ako Hidrostop94 islo by to. Neviem presne ci je to pouzitelne pod auto ale vytvrdne to ako beton. Tu mas nieco z netu. Pevnost nech zhodnotia matematici :-p Ja to pouzivam na chalupe. Nátěr hydroizolační dvousložkový trvale pružný polymercementový paropropustný mrazuvzdorný na beton a zdivo pod dlažby a obklady pro terasy, koupelny, sprchové kouty; alt. HYDROSTOP 94 jednosložkový, spotřeba 3 až 4 kg.m-2 na 2 nátěry štětkou o tl. 2 mm, zaschlý za 1 h, tvrdnutí 3 dny, pevnost v MPa: v tlaku 2,5; v ohybu 2,2; balení kg: 20 + 8, 12,5 + 5, H 94 pytel 25, 15, dilatační spáry a spoje konstrukcí lze překlenout pružnou armovací páskou KEMABAND, podlahovou a stěnovou manžetou a vnějšími a vnitřními úhelníky, barva hnědá.
Odpovedať
Ten hidrostop vyzera byt zaujimavy....nuz necham si poradit
Odpovedať
Profilova fotka
Na izolaciu na baze bitumenu t.j na asfaltovy pas alebo aj na akukolvek tekutu lepenku nemozes priamo lepit dlazbu. Musis na to spravit najprv poter. Ak chces priamo lepit dlazbu na izolaciu tak to musi byt izolacia na baze cementu!
Odpovedať
@jr66 cize ten hidrostop by mohol byt ?
Odpovedať
Profilova fotka
@jr66 a na to ste ako prisli ze na tekutu lepenku nemozem lepit dalzbu obklad?mi chcete povedat ze vsetci co robia rekonstrukcie balkonov a daju na poter tekutu lepenku a potom lepia dlazbu to robia zle ?povedzte mi preco?
Odpovedať
Profilova fotka
@majsterslovenska a ked si dam do sprchacu tekutu lepenku a potom dlazbu a obklad je to zle?preco?
Odpovedať
Profilova fotka
@majsterslovenska asi som sa nevyjadril jasne, ale OK. Pisal som ze na izolaciu na baze "bitumenu" a myslel som tym ze aj na tekutu lepenku na baze bitumenu. Lebo lepenka vo mne evokuje vzdy bitumen. Zabudol som ze existuje TEKUTA LEPENKA od DenBravenu ale ta je na baze cementu, takze sa da na nu priamo lepit dlazba. S lepenkou nema ale nic spoločné :-D a fakt by ma zaujimalo kto v DenBravene vymysla tie ich idiotske nazvy produktov... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@palik215 asi ano lebo je na cementovej baze, ale vsak si zavolaj vyrobcovi a oni ti povedia.....seriozna firma robi aj poradenstvo :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?