Kto by mi zhotovil základy aj so základovou doskou?

Ahoj, hľadám firmu, živnostníka ktorý by mi zhotovil komplet základy aj so základovou doskou lokalita Liptovský Mikuláš rozmery sú 12,3 x 11,75 terén je rovina
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ahojte rovnaká ponuka aj pre Trnavu hladam najlepšie 1-3 majstrov ktorí už niečo aj postavili (nakolko nekvalifikovanej pracovnej sily a pomocníkov mám dosť),na zhotovenie komplet základov v Trnave cca 180 m2, rovina, - ak budem spokojny potrebujem nasledne aj celu hrubu stavbu. zacalo by sa niekedy na jar podla dohody. podrobnosti pošlem ak bude mať niekto záujem.
Odpovedať
@peto2 Dobrá rada nad zlato! :-) Dvihni zadok od PC, obehaj si stavby v TT a okolí, kde je pohyb a rovno vidíš ako partie z celého SR stavajú/fušujú. Tým, čo stavajú daj urobiť ponuku. Dobrí murári musia vedieť spraviť HS od Zak Pásov po veniec, kedy sa dá dohodnúť aj lepšia cena. 180m2 je robota na mesiac. Najhoršie urobíš ak riskneš niekoho po základovú dosku, ten to zmrví a na múry budeš hľadať ďalšiu partiu, ktorá bude tvrdiť ako to tí pred nimi skopali.... atd ... atd.
Odpovedať
@peto2 ahoj ale musis ale povedat ci sa chces venovat stavbe, alebo to das firme, Ci si vies zabezpecit traktor na kopanie , a betonárku osloviť , ze potrebujes betom C 20/25 S3 alebo dostanes beton C16/20. Traktor bager sa pohybuje od 28-35eur/hodina a beton sa pohybuje od 65-85eur/m3 robota sa pohybuje od 8-13eur/hodina
Odpovedať
@tibo35 vsetko si viem zabezpečiť a zorganizovať len nemam nikoho znameho kto by aktívne robil murarčinu a staval preto potrebujem 1-2 odbornikov, a tiež neviem byt na stavbe uplne každý kazdý den ale viem zorganizovať známych a rodinu ked budú prebiehať práce kde treba viac ľudí. @pripad001 to mi je jasne ze ked obeham stavby najdem ich plno ale ked mi tu niekto niekoho doporučí aj to je riesenie.
Odpovedať
@peto2 dobrev ides na to, mas zatial cas je zima , podme to rozobrat aku mas predstavu o materiali - je tu 20- 40 percent uspora , budes nakupovat sam , alebo si to das zohanat firme. Budes platit na hodiny alebo na ukol .?
Odpovedať
@peto2 V TT som si robil výber pred rokom a pol z Fy a aj živnostníkov jedine na základe videného a odporúčenia gazdu, ktorého som odchytil na stavbe. Vybral som predovšetkým po prezretí si nimi realizovaných stavieb a až potom ceny. Rob ako chceš, no materiál som im nechal v rozsahu napriek faktu, že mám v TT kontakt priamo na direktorov, či majiteľov stavebnín. Napriek tomu, nebolo cenovo výhodnejšie u nikoho platiť za prácu, nebodaj hodinovku !! Neušetril by som ani cent, naopak by som zošedivel ak by si "páni majstri" rozkazovali, priviesť ono, tamto. Mal som výbornú partiu no napriek tomu som videl čo všetko denne dopĺňali a riešili. Rovnako som si istý, že je zbytočné zohranej partii sa motať rodinnými príslušníkmi pod nohami. Partia o troch chlapoch postaví HS na 180m2 pokiaľ nebudeš robiť železobetónovú deku za mesiac, mne robili cca 110x2 m poschodového s dekou za technologický mesiac. S kamošom a synom som sa potom vyhral, ale už bez nich na Izoláciách, zateplení podlahy, strechy, SDK, organizovaní profesií maľovkách, chodníkoch, garáži ....to sú veci ktoré potom už hravo zvládneš. Ako som ale už napísal, rob ako chceš, ja ti nebudem nikoho odporúčať, lebo moja partia sa predáva výsledkami a sama, ja ti dávam radu.
Odpovedať
@pripad001 samozrejme su partie ktore nechcu aby sa im po stavbe motali laici a ja ich v tomto dobre chápem a suhlasim ak najdem takuto partiu a daju dobrú cenu necham im urobit celu hrubu stavbu po vrchný veniec a nech si kludne zozenu aj material ale urcite si preverim cenu materialu aj vlastnou iniciativou aby som ich vedel skontrolovat ale tak isto som otvorený možnosti ze pridu dvaja odborníci ktorí nás usmernia a urobime si to sami. kludne mi posli kontakt na tvojich ak môzes ak si bol s nimi spokojný za opytanie nedá nikto nič. @tibo35 stavba je dvojpodlažná teda skladaný alebo monolitový strop este nieje dokoncený projekt , mury z porobetonu 30, na hodinu sa dnes uz neplatí, a treba aspon jednoduchú zmluvu o dielo nech su obe strany aspon trochu chranené
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?