Koľko môže stáť hydroizolácia natavená na základoch?

Chystam sa natavit hydorizolaciu na zaklady, chcem sa spytat, ci takto natavena izolacia moze "cakat" 2-3 tyzdne nez zacnem tahat mury ?
Odpovedať
technicky môže, ale zabezpeč to voči slnku, niečím to prekry.
Odpovedať
Profilova fotka
hydroizolácia je obdobný materiál ako strešná krytina, tá je na slnku stále.
Odpovedať
Profilova fotka
@jan45 Presne tak.....kludne aj o mesiac.Ona ta tam pocka neboj...
Odpovedať
Profilova fotka
ak by ti este predosle dva prispevky nestacili, tak pridam aj ja. Hydroizolacia sa dava na rovne strechy, kde je roky vystavena vsetkym poveternostnym vplyvom, takze tie 2-3 tyzdne sa ozaj nemusis bat. Akurat treba davat pozor aby sa neposkodila mechanicky....
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@ernest4 no ak su tam vsetky rady v takej kvalite ako tato- praca s penou pri montazi okien- tak dakujem, neprosim :-) Ak nám počas nanášania zo škáry vytečie je možné ju jednoducho odstrániť až po jej zatvrdnutí pomocou ostrého noža. Nasleduje už len začistenie stavebného otvoru s jemnou maltou.
Odpovedať
@ernest4 Pocuj, ernest, ako tak sledujem, vsade upozornujes na tu tvoju skvelu stranku,,co ti za kazde kliknutie odchadza na ucet 10centov??....povedala by som, ze hej!
Odpovedať
Profilova fotka
@maluboma ernest tu v žiadnom jeho príspevku ešte nikomu nič neporadil, iba odporúča jednu z tých geniálnych stránok, kde toho okrem reklamy moc nezistíte.
Odpovedať
@cmirko .....ved to!Je to nanajvys podozrive ;)
Odpovedať
@jan45 a @hasacisko ak sa nemylim, existuje niekolko typov asfaltovych pasov. Napr oxidacny a modifikovany. Rozdiel nie je len v cene ale aj vo vlastnostiach, otazka znie preco sa jeden dava na strechy a jeden do zakladov?
Odpovedať
Profilova fotka
@spiderhst Izolačné pásy z oxidovaného asfaltu sú určené pre štandartné využitie do 0°C, pásy z modofikovaného asfaltu sú určené pre vyššie nároky izolačných prác, teda prvé sú do základov, druhé na strechy.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?