Kde výhodne zohnať materiál na zákldy na západe?

Profilova fotka
Vie mi niekto poradiť, kde sa dá výhodne zohnať všetko potrebné na realizáciu základov rod. domu v okolí Bratislavy - Senca? Dajte mi nejaké typy =-) prosím...ohľadom betónu som si už niečo pozisťovala, ale ak viete aj to poteší. A ďalej - tie kari rohože, tvárnice... Poznáte nejaké dobré stavebniny, kde sa to naozaj oplatí alebo, kde sa dá dohodnúť? Nepotrebujem faktúry. ďakujem za každý typ ;-)
Odpovedať
wewe, skús stavebniny v Turni, bez bločkov sa tam dá nakúpiť za celkom slušné ceny.
Odpovedať
Profilova fotka
leninka, ďakujem..nevieš náhodou ako sa tie stavebniny volajú..aby som si to nejak našla
Odpovedať
Kari rohože sú najlacnejšie v Ravene pri Vajnorskom letisku. Tvárnice sú najlacnejšie v Tomášove , tam ich vyrábajú, cement je najlacnejši v Baumaxe. A štrk čo najbližšie. A betonárku som Ti už napísala v tom Bernolákove na družstve. Je aj v Senci betonárka na Nitrianskej ceste taká žltá, aj tam sa dá dohonúť, oproti bývalemu Elektrovodu.
Odpovedať
ahojte moholi by ste mi poradit kolko by ma visli zaklady na dom asi strednej velkosti pretoze si chcem zacat tavat ale rad by som vedel kolko musim dat za zaklady no a praca by prebiehala svojpomocne dakujeeeem kazdemu za radu vdaka!! ;-)
Odpovedať
jastrab za taky stredny domcek a hlavne ked to budes robit svojpomocne, to vela nebude.
Odpovedať
Profilova fotka
ferka, ďakujem za konkrétne rady... a inak včera som zistila, že strýko sa dobre pozná s tými z betonárky, takže možno aj nejaká lepšia cena bude.. :-N super!
Odpovedať
Počítaj báger 1 deň cca 900,- Sk/ hod. t.j. 6 000,- Sk. Zálievka betón z betonárky cca 80 000,- Sk, Kari rohože 25 000,-Sk, tvárnice cca 15 000,- Sk, debnenie. Keď to urobiš za 150 000,- Sk tak je to dobré. Zalievka by mala byť hotová v jeden deň a taktiež doska, tiež súvisle zabetónovať, musíš mať aspoň 2-3 pomocníkov.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?