Izolácia základu

Profilova fotka
Dobrý deň. Chcel by som vas poprosiť o radu. Dal som nopovu fóliu a potom sme zateplovali, chcem sa spýtať kam mam ohnut vrch tej nopovej? Nechcem to nechať za polystyrénom aby sa to tam pod neho vyparovalo a plesnelo. Viete mi poradiť? Alebo to odrezať a dat tam niečo iné? Alebo nejakú radu vás poprosím lebo chcel by som tam položiť drenaznu rúru do a vyspadovat to tak ze podkopem ten pas zamkovej a do zeminy nech to steká a zasypem strkom. Keď nopovu zahnem do písmena Z a vyhnem to na polystyrén tak aj tak by sa to dostávalo pod polystyrén. Dakujem. Zasielam foto.
Odpovedať
Profilova fotka
Zateplit si mal nizsie ako mas a nopovku teda ak musi byt dat na zateplenie. Ovela dolezitejsia ako nopovka je hydroizolacia paty muriva vytiahnuta na murivo a nasledne zateplena.
Odpovedať
Profilova fotka
@wolodymyr zateplene bolo uplne po zem kde bola nopova až teraz som to zase obkopal lebo to chcem poriesit.... Nikto ziadne rady?
Odpovedať
Profilova fotka
Odrezať nopovu a nalepiť aj tam stytodur? Tam je to už dosť nerovne kameniste
Odpovedať
Profilova fotka
@predaj_roznych_veci strhni tú kktinu dole a základ natri 2ma alebo 3ma vrstvami tekutej hydroizolácie, nechaj preschnúť aspoň 24 hodín a drenáž zasyp. Hotovo... Nopovku daj keď máš starý dom/základ, ak je to novostavba tak je určite základ od domu odizolovaný asfaltovými pásmi. Nemá ti tam potom čo vzlínať cez čo...
Odpovedať
Profilova fotka
@dominik_galaba je to starý 45 ročný zrekonštruovaný dom. Toto ze za tou nopovkou je už taký ako keby základ už z kameňov to je také nerovnomerne. Neviem ci to budem vedieť tak natrieť. Myslíš inak ten gumoasfaltovy hydroizolacny náter? Ten mam doma...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?