Izolácia základov

Profilova fotka
Mam otazku ohladom izolacie. dosku mame hotovo, chcem spravit hydroizolaciu... natrem vrchnu cast dosky penetrakom a na to ipu, ale otazka skor nastava na boky dosky??? natierat aj tie penetrakom? alebo staci ked tam rovno nalepim xps v 2 vrstvach? a treba na xps davat nopovku_? vidim ze niekde davaju niekde nie
Odpovedať
Pasy ipy natavis tak, ze ti smerom von ostane presah cca 10cm, a aby si to potom lahsie natavil k bolom dosky, tak mozes dosku natriet na tych 10cm penetrakom. Toto plati, ak si nad terenom, ak by si mal hranu dosku pod terenom, tak by sa to riesilo inak. Nopovku dava niekto, ak ma vysoku spodnu vodu a chce odviezt drenazou prec, ale inak to nemusi byt. PS prave dnes som tekutou lepenkou natieral 4 rady ytongu nad doskou, prave preto, ze 3 rady budu pod terenom.
Odpovedať
Profilova fotka
@psychx my sme to riešili tekutou lepenkou weber http://www.weber-terranova.cz/uploads... kukni môj album - rohy sa zbrusovali aby nedoslo k poskodeniu vrsty do ktorej bola daná sietka.
Odpovedať
Profilova fotka
@stofo toto som pozeral a vyzeralo to zaujumavo... a na toot si potom este natavoval ipu? @stowasser my mame spodnu vodu okolo 1,5m. a v hlbke sme cca 80cm. s tym pod zemou budu len DT,inak to bude drevodom. tam to asi nebudem moct natriet tou lepenkou.
Odpovedať
Tymto mozes natriet beton a aj osb, ja som s 20kg vrecom natrel cca 25m2 ytongu jedenkrat. Pridava sa len voda. http://www.okstavebniny.sk/sk/katalog...
Odpovedať
Profilova fotka
@psychx nie to je hotova vrstva skus niekoho kto robí weber majú komplet ponuku na tieto veci
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?