Izolacia proti zemnej vlhkosti

Dobry den, chcel by som poprosiť o radu, murari mi natavovali na zakladovu dosku asfaltove pasy na ktore budem murovat priecky. Pocas natavovania zacalo trosku poprchat a niektore pasy boli natavene a polozene uz na mokru dosku. Je potrebne tieto pasy odstranit a natavit opatovne ked bude sucho alebo ta voda pod pasmi vyschne? Dakujem za každú radu.
Odpovedať
Profilova fotka
Nie netreba, ved vlhko je pod hydroizolaciou a na to tam ta HI predsa je...
Odpovedať
Profilova fotka
@robinofsherwood netreba
Odpovedať
@robinofsherwood hlavne si postraz aby boli pasy na seba riadne natavene, popripade sa zohni a sprav si odtrhovu skusku.
Odpovedať
hydroizolácia podlahy a pod stenami môže byť uložená aj navoľno, priťažia ju ostatné konštrukcie podlahy. Dôležité je len dobre prelepiť spoje.
Odpovedať
Ďakujem za reakcie, opýtam sa teraz ako úplný laik, ak to položím aj na mokrú základovú dosku, je pravda že nebola úplne rovná, teda zostali mláky, je potom možné že sa tá voda časom odparí ? viem možno blbá otázka, ale aj tak.
Odpovedať
@robinofsherwood nevypari ale vsiakne sa do betónu, samotnému betónu voda nevadí, práve naopak...beton zrie vo vlhku. Pásy sa dávajú aby vlhkosť nepostupovala smerom hore takže neni to problém. Dôležité je keď sa bude ukladať HI na podlahu v piestnostiach aby sa dobre zalepili pásy co sa prekrývaju. Skontrolovať deku ci tam niesu nejaké veľké, ostré odskoky co by mohli HI prepichnut.
Odpovedať
ahojte chcem sa vas opytat ci mam velky problem firma mi robila oporny stlp dva, nie DTčka ale cisto roxory a beton je to v obyvacej casti, bude tam aj podlahove kurenie aj tie stlpy styrodurom “oblepim” ale nefali pod stlp izolaciu, nebude mi odspodu vlhko tahat?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?