Hydroizolácia na základovej doske v zime

Profilova fotka
Ahojte v pondelok by mi mali prísť začať robiť stavbu montovaného domu, ale na doske je vrstva snehu. Vraj si s tým nejako poradia, že povrch dosky nahreju plynovými bombami, ale mne sa to vôbec nepozdáva. Je to v poriadku?
Odpovedať
@danny888888 no to by som chcel vidiet ako to natavia, bez toho aby tam natreli penetrak. Teoreticky pasy netreba tavit celoplosne, len v spojoch po obvode, ale ja som natavoval celoplosne, stoji to iba cas. Vcera som chcel len rozrezat Glasbit G200 a nepodarilo sa mi to v tej zime, lebo bola ako kamen a ked som co to odrezal, tak som to skor lamal ]-(
Odpovedať
@danny888888 Pomáhal som to robiť známemu keď boli 2-3 stupne. Dá sa to ale ide to od dosť pomalšie lebo sa musí nahriať aj podklad lebo aj keď nahreješ pas ako ho priložíš na zem tak v momente stvrdne ale keď sa nahrial betón tak to išlo. Treba silnejší horák a viacej fliaš plynu ako obyčajne.
Odpovedať
Profilova fotka
@danny888888 sneh očistite, cez deň by sa už roztopil zvyšok. Žiadny penetrák, žiadne natavovanie, kotúč rozrezať na dve časti (dostať aj polovičné pásy), nahriať horákom pre roztočenie položiť len pod steny a spoje zlepiť. Ostatné sa nalepí potom. Nemusíte mať obyvy, funkciu to splní . Ak sú pásy u Vás, skúste ich dať do tepla, stačí pivnica.
Odpovedať
@danny888888 je to v poriadku, penetrák sa môže nanášať na mierne vlhký povrch.
Odpovedať
@danny888888 Ak sa osobne nebudeš snažiť o to aby to bolo dobre a to aj za cenu, že do toho dáš svoju prácu peniaze mimo dohody, tak nečakaj, že práce budú vykonané kvalitne tak ako chceš. O tom som sa viac krát presvedčil.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?