Hydroizolacia na nepodpivnicenom bungalove.

Zdravim, Prosil by som Vas stavitelov o radu po prestudovani vela tem ohladne hydroizolacie mam vtom este vetsi chaos.Mam postavene nepodpivnicene zaklady bungalovu,dvihnute nad okolity teren 60 cm zalievane do XPS tvarnic, v zaklade 45 cm uvibrovaneho strku natom igelitova folia a 15cm betonu C20, V projekte mam navrhnutu hydroizolaciu zakladovej platne Glasbit g200 s40 v 2 vrstvach.Nie je to prehnane? nestacilo by nieco lacnejsie napr Bitutekt V4S?Alebo neake tekuta lepenka? Stavba je pri Novom meste nad Vahom, na rovine, na poli, po odkopani 1m zacina strk a voda zacina na 6 metroch,sused ma studnu asi 10m odo mna. Dakujem za kazdu pripomienku.
Odpovedať
Profilova fotka
@ondrejnm 1 vrstva bude stacit... mozno aj obycajny hydrobit by stacil.. glasbit je kvalitnejsi material a je aj drahsi
Odpovedať
@ondrejnm Glasbit je dobry, lebo sluzi aj ako radonova ochrana. Mam Glasbit 2 vrstvy pod murmi, jedna medzi murmi. Glasbit je dostatocne pevny, davat dve vrstvy celoplosne sa mi zda prehnane.
Odpovedať
Profilova fotka
ak to mas nad terenom tak urcite staci 1x Glasbit, ale ak mozem poradit tak ho nenahradzaj ziadnym Hydrobitom ani Bitutektom a uz vobec nie tekutou lepenkou
Odpovedať
Dakujem za rady dam tam ten Glasbit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?